‘Dr.Dodo’ koronavirüse yakalandı: Hem bitkinim hem çok öfkeliyim

Yayın tarihi: 2 Nisan 2020 Perşembe 10:45 am - Güncelleme: 2 Nisan 2020 Perşembe 10:46 am

Dr. Dodo ismiyle tanınan Acil Servis doktoru Doğaç Ergezen koronavirüse yakalandı.

Dr. Dodo ismiyle tanınan ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servis kısmında görev yapan Doktor Doğaç Ergezen yeni tip korona virüsü (Covid 19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Genç doktor sosyal medya hesabından “Eninde sonunda olacağını biliyordum da, beklediğimden biraz erken oldu. covid pozitifim. tomografide 3 farklı odakta tutulum var. bu akşam başlayan ateş (38,5 c) ve soluk darlığı bulguları ile kendini gösterdi. biraz kaba öksürüğüm var. tedaviye başladık akşam itibariyle” dedi.

Tarkan ailesiyle birlikte karantinaya alındı

‘HEM BİTKİNİM HEM ÇOK ÖFKELİYİM’

Ergezen, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Daha söylenecek çok şey var ama şu an hem bitkinim hem çok öfkeliyim. öfkeyle konuşmak istemiyorum. bundan sonra umarım biraz daha ciddiye alırız. mesajlara vs. bakamayacağım, peşin peşin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. lütfen bu virüsü ciddiye alın.”

DR. DODO KİMDİR?

Dr. Dodo isimli youtube kanalıyla ve sosyal medya hesaplarıyla kitlelere ulaşan Doktor Doğaç Ergezen 29 yaşındadır. 18 Mart 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olarak doktorluk mesleğine adım atan Doktor Doğaç Ergezen’in tanınırlığını sağlayan asıl unsur Youtube üzerinden paylaştığı videolar olmuştur. Youtube’da özellikle doktor temalı dizilere getirdiği eleştirileri içeren videolarıyla ilgi çekmiş 22 Aralık 2019 tarihinde yayınlamış olduğu veda videosu ile youtuber’lık kariyerine nokta koymuştur.