Döverek öldürdüğü kızına cinsel istismarda bulunulduğunu iddia etti

Yayın tarihi: 22 Nisan 2020 Çarşamba 4:17 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2020 Çarşamba 4:37 pm

Evli olduğu Rukiye Aslan’ı bıçakladığı için cezaevine giren ve afla tahliye olduktan sonra 9 yaşındaki kızı Ceylan’ı döverek öldüren Müslüm Aslan’ın, öldürdüğü kızının cinsel istismara maruz kaldığını iddia ettiği ortaya çıktı.

Gazianteo’te bir yıl önce evli olduğu kadını bıçakladığı için cezaevine giren Müslüm Aslan cezaevinden çıkar çıkmaz 9 yaşındaki kızını döverek öldürdü. Aslan’ın, 5 Mart günü emniyete giderek öldürdüğü kızının Ceylan’ın cinsel istismara maruz kaldığını öne sürüp, şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Eşini bıçakladığı için tutuklanmıştı… Tahliyesinin ardından kızını döverek öldürdü!

KIZININ CİNSEL İSTİSMARA MARUZ KALDIĞINI İDDİA ETTİ

Aslan’ın o gün emniyette verdiği ifadede, “Ben 31 Mayıs 2019 tarihinde eşimi bıçakladığım için cezaevine girdim. 04 Kasım günü de tahliye oldum. 3 Mart günü kızım Ceylan bana başının döndüğünü söyledi. Neden olduğunu sorunca da bana, annesini, amcası N.A. ve M.K. ile birlikte çıplak gördüğü için amcasının kafasını duvara çarptığını söyledi. Bunun üzerine ağabeyi N.A’ya kızını neden darp ettiğini sorduğunda, diğer çocuklarla tartışıyordu, o nedenle vurdum dedi. Ben de olayı büyütmeden kızımı alıp evimize gittim. Konuştuğumda kızım bana, “Baba sen cezaevindeyken amcam ve yanında bulunan M.K. ve A.Ö., bana cinsel istismarda bulundu. O süreçten bugüne kadar da kızımı tehdit ettikleri için söyleyememiş. İsmi geçen kişilerden de şikayetçiyim” dediği öğrenildi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİLER

Ceylan Aslan’ın da Çocuk Şube Müdürlüğü’nde benzer ifade vermesinin ardından iddia edilen kişiler ile anne gözaltına alındı. İfadesine başvurulan M.K., Müslüm’ün 15 yıllık arkadaşı olduğunu belirterek, “Ben iddia edilen N.A. ve A.Ö.’yü tanımıyorum. Bu nedenle de iddia edilen tarih olan 3 Mart 2020 günü N.A.’nın evine de gitmedim. Ayrıca annesiyle de ilişkiye girmedim. Müslüm cezaevindeyken de ne eşini, ne de çocuklarını görmedim. Ayrıca kendileri benim evimde de hiç kalmadılar. Ceylan’ın birinin yönlendirmesiyle bu ifadeyi verdiğini düşünüyorum. Ben bu suçlamaları kabul etmiyorum ve bana bu iftirada bulunan Müslüm Aslan’dan davacı ve şikayetçiyim” dediği öğrenildi.

Amca N.A ise, “Müslüm Aslan benim öz kardeşim olur. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu için zaman zaman çocukları, yani yeğenlerim bizde kalıyor. Ben iddia edilen o iki ismi de tanımıyorum. Evime de gelmediler. İddia edilen tarihte ağabeyim bize geldi. Kapıda eşimle tartışıyordu. Dışarı çıktığımda ne olduğunu sordum. O da bana çocuklarıma bakın, ben bakamıyorum dedi. Ben de kendisine çocukların geç saatte dışarı çıktığını başlarına bir şey gelebileceğini o nedenle bakamayacağımı söyledim. Bunun üzerine benimle tartıştı. Bu nedenle iftira atmış olabilir. Ceylan’a da baskıyla bunları ifade ettirmiş olabilir. Bana iftirada bulunan kardeşim Müslüm Aslan’dan davacı ve şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

ANNE: KIZIMA CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLER İZLETTİ

Anne Rukiye Aslan ise, “Kızım Ceylan’ın da ifadesinde belirttiği gibi ben kimseyle ilişkiye girmedim. Kızımın cinsel istismara uğradığına inanmıyorum. Eşim Müslüm’ün kızımı yönlendirdiğine eminim. Eşimin uyuşturucu madde kullandığı ve psikolojisinin bozuk olduğundan şüpheleniyorum. Kızım Ceylan yaklaşık 2 ay önce bana babasının cinsel içerikli resimler gösterip, video izlettirerek bu senin annen demiş, kızım da izlemek istemeyince de zorla izlettirmiş. Boşanma aşamasında olduğum eşim bize nafaka vermemek için ve çocukların velayetini almak için kızımı yönlendirdiğinden eminim. Bu nedenle bana iftira atan eşimden şikayetçiyim” dediği öğrenildi. Olayla ilgili ifadeleri alınan şüpheliler, savcılık talimatıyla emniyetten serbest kaldığı öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Müslüm Aslan’ın 8 Ocak 2020 günü de eşinin teyzesinin oğlu M.A’yı, eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla tehdit edip darp ettiği, ayrıca 6 Mart 2020 günü de evinden hırsızlık yapıldığını iddia edip, eşiyle birlikte olup, kızına istismarda bulunduğunu öne sürdüğü M.K.’den şikayetçi olduğu ortaya çıktı.