Dortmund adı Galatasaray’la anılan Axel Witsel için kararını verdi

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2022 Cuma 8:16 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 Cuma 8:17 am

Borussia Dortmund, Galatasaray’a önerilen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Axel Witsel’in takımdan ayrılacağını açıkladı.

Galatasaray’a önerilen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Axel Witsel için Borussia Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose’dan açıklama geldi. Borussia Dortmund forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel’in sezon sonunda Alman deviyle olan sözleşmesi sona erecek.

Rose, 33 yaşındaki Axel Witsel’in takımdan ayrılacağını açıkladı. Marco Rose Witsel ile sözleşme uzatmama kararı aldıklarını duyururken, “O harika bir oyuncu. Bizim için çok önemli maçlar oynadı. Ancak sözleşmesini uzatmama kararı aldık. Cumartesi günü de kendisine veda edeceğiz” dedi.

GALATASARAY’A ÖNERİLDİ

Sezon boyunca orta saha konusunda sıkıntılar yaşayan ve yeni transferlerden de istediği verimi alamayan Galatasaray’a Axel Witsel’in önerildiği iddia edildi.

Belçikalı yıldızın sarı kırmızılılara sıcak baktığı ancak yaşı ve 3 milyon avroluk maaşı nedeniyle karar verilmediği belirtilirken Dormund cephesinden açıklama geldi.

Belçika Milli takımı ile 120 maçta görev yapan Witsel, Dortmund’da ise bugüne kadar 144 maçta forma giyerken 13 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.