Dört kardeşin mezar taşlarında adları da olmayacak!

Yayın tarihi: 8 Kasım 2019 Cuma 12:23 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2019 Cuma 12:23 pm

İstanbul Fatih’te yaşanan “yoksulluk intiharının” ardından hayatını kaybeden 4 kardeşin Kimsesizler Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi. Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de bugünkü yazısında Emniyet yetkilisiyle yaptığı görüşmeyi aktararak, ölen kardeşlerin mezar taşlarında isimleri olmayacağını belirtti.

Yandaşlar yoksulluğa inanamamıştı: Fatih’teki intiharda taşeron gerçeği ortaya çıktı!

Fatih’te 4 kardeşin siyanürle intihar etmesinin yankıları sürerken, kardeşlerin Kimsesizler Mezarlığı’na gömüleceği öğrenildi. Ertuğrul Özkök, Emniyet yetkilisiyle yaptığı görüşmeyi aktardığı yazısında “Adları Cüneyt, Oya, Yaşar ve Kamuran… Cenazeleri sahiplenen kimse yokmuş… Kimsesizler Mezarlığı’na gömüleceklermiş… Mezar taşları yok… İsimleri yok… Sadece numaralar var. Belki bu 4 kardeş de artık sadece birer numaradan ibaret olacak… İsimlerini o nedenle yazdım…” dedi.

Emniyet yekilisi ise, Özkök’ün, “Cenazeleri sahiplenen çıktı mı?” sorusuna, “Biz içeride çalışma yaparken sadece birkaç iş arkadaşı geldi. Şu ana kadar da cenazeleri sahiplenen, soran bir kişi çıkmadı” şeklinde yanıt verdi.

Yazının tamamı için tıklayınız.