Dördüncü kattan düşen Avukat Cem Sarı, hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 2:50 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 2:50 pm

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Cem Sarı isimli avukat iş merkezinin 4’üncü katından düşerek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cem Sarı, Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi Çark Caddesi’nde bulunan bir iş merkezinin 4’üncü katından düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sarı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Sarı’nın cenazesi otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi’ne götürüldü.

Polisin yaptığı incelemede Sarı’nın stajyer avukat olduğu, bir avukatın yanında staj yaptığı belirlendi. Sarı’nın düşme anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sakarya Barosu stajyer avukatın ölümü sonrası sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınlandı. Yayınlanan mesajda, “Stajyer avukatımız Cem Sarı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Genç yaşta aramızdan ayrılan stajyerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Başta stajyerimiz Cem Sarı’nın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Avukat Dilara Yıldız’ın katili Oktay Dönmez tutuklandı!