Dönmez’in iddialarına videolu yanıt: Kumpas çöktü ampul patladı

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 10:30 am - Güncelleme: 25 Nisan 2022 Pazartesi 10:46 am

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan “Kumpas çöktü ampul patladı” notuyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesilmediği iddiasındaki çelişkileri belgeleyen bir video yayınladı.

Bakan Dönmez ve Kılıçdaroğlu arasında yaşanan gerilimin ardından CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, “Kumpas çöktü ampul patladı” notuyla bir video yayınladı. Özkan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Bakan Dönmez’in, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesilmediğini ortaya atması ve 27 dakika sonra bu kez Keçiören’de ziyaret edilen evle ilgili iddiayı gündeme getirmesine dikkat çekildi.

“KUMPAS ÇÖKTÜ AMPUL PATLADI”

Videoda; Fatih Dönmez’in saat 21.20’de sosyal medya hesabından paylaştığı Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriğinin kesilmediğini öne sürdüğü mesajı, Kılıçdaroğlu’nun 21 Nisan’da saat 11. 21’de evinin elektriğinin kesilme anı, elektrik kesme tutanağı görüntüsü, mühürlü sayaç ve evinde elektriği kesik olduğu için Kılıçdaroğlu’nun önceki gece ziyaret ettiği Güllü Demir’in bu akşam yaptığı açıklama yer aldı.

Kılıçdaroğlu’ndan Bakan Dönmez’e sert yanıt: Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı!