Dolunay Koç burcunda! Astrolog Dinçer Güner’den burçlara uyarı…

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 2:54 pm - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 2:54 pm

Astrolog Dinçer Güner, Koç Dolunay’ının etkilerini yazdı. Dolunay’dan hangi burçlar, nasıl etkilenecek? İşte Dinçer Güner’in Koç Dolunayı için burçlara uyarıları…

Astrolog Dinçer Güner, bu hafta Dolunay’ın Koç burcunda meydana geleceğini yazdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Güner, bazı uyarılarda bulundu.
İşte Astrolog Dinçer Güner’e göre Koç Dolunayı’ndan etkilecek olan burçlar ve Dolunay’ın etkileri…
Güner’in yaptığı paylaşım şöyle:

“Iyi pazarlar Haftalik burc analizleri geliyoringg

Boğa ve Yükselen Boğa; Bu hafta ise 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Biraz daha izole olmak, yalnız kalmak, kafanızı dinlemek isteyeceğiniz bir dolunay süreci bekliyor sizi. Bu dönem terapi almak, ruhsal açıdan sizi yoran konuların üstüne gitmek ve çözmek için uygun olacaktır. Ama olası kulağınıza gelen her dedikoduya da aldırmayın. Sağlık olarak baş, göze dikkat edilmesinde fayda var. Ruhsal, psikolojik açıdan cesaretle atmanız gereken adımlar atabileceksiniz.

Koç ve Yükselen Koç; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek, yani burcunuzda. Kendinize odaklanmak isteyeceğiniz, kişisel hedeflerinizin peşinde koşacağınız, hayatınızın hız kazanacağı, daha rahat bir şekilde görünür ve fark edilir olacağınız bir süreç. Bedeninize, yeteneklerinize daha fazla odaklanmak isteyeceksiniz. İkili ilişkilerde ilişki yönetimine, denge- adalet gibi kavramlara hassasiyet göstereceğiniz bir dolunay süreci sizleri bekliyor.

İkizler ve Yükselen İkizler; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunayın odak noktası sosyal ilişkileriniz olabilecek. Dostlarınızla daha fazla vakit geçirebilir, organizasyonlar, toplantılar, davetler, kutlamalara katılabilirsiniz. Veya siz sevdiklerinizi bir araya getirecek organizasyonlar yapabilirsiniz. Ya da bazılarınız üye oldukları derneklerde aktif önemli bir takım görevler alabilirler.

Yengeç ve Yüksele Yengeç; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Odak noktanız iş ve mesleki konular olacak. Bir süredir uğraştığınız bir iş projesi varsa bunu tamamlayabilir, sonlandırabilirsiniz. Ya da iş arama süreciniz var ise artık bu süreci tamamlayabilir ve yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da bir süredir kafanızda iş kurmak ile ilgili düşünceleriniz varsa belki de artık harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda gözler üzerinizde olacak ama korkmayın başarılarınızla takdir edilebileceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Yurt dışı bağlantılı işler, medya, pazarlama, iletişim, sınavlar, hukuksal konularda gündeminizde olabilir. Bu konularda bir süredir uğraştığınız işlerin sonuna gelebilirsiniz. Bu konularda hızlı aksiyonlarda almanız gerekebilir. Seyahatlere çıkabilir, reklam-pazarlama işleriniz hızlanabilir, hukuki konularda destekler alabilirsiniz. Ticari anlamda yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Krediler, borçlar, nafaka, prim, burs, faizler, vergiler ile ilgili konular ön planda olacak. Bu konularda bir süredir uğraştığınız konular var ise bunları tamamlayabilir, sona erdirebilirsiniz. Hızlı hareket edeceğiniz, hızlı aksiyonlar alacağınız bir süreç bekliyor sizi. Kredileri araştırabilir ve kararlar verebilirsiniz. Borçları hızlı bir şekilde bitirmek için çözümler üretebilirsiniz. Bu dönem baş bölgesindeki organlarınıza dikkat edin.

Terazi ve Yükselen Terazi; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile odak noktanız ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri olacaktır. Dolunay olduğundan dolayı bu konularda bir süredir uğraştığınız konuların sonuna gelebilirsiniz. Bu ilişkilerinizde veya ortaklığınızda ki bir sorunların sonu olabilir ya da bir imza veya anlaşma peşinde koşuyorsunuzdur, bu koşturmanın sonuna gelirsiniz, işi bağlarsınız. Elbette işin içinde koç olduğundan dolayı şartlar hızlı hatta biraz gergin bir şekilde de gelişebilir. Bu yüzden karşınızdaki kişilerle minimum gerginlikle yürütün ilişkilerinizi.

Akrep ve Yükselen Akrep; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu konularda ilişkileri yönetirken dikkatli olun. Sağlığınıza dikkat edin, özellikle de beslenmenize. Yoğun hayat veya iş temposu yüzünden kendinize vermeniz gereken hizmeti ve özeni veremeyebilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza ve özellikle yüz bölgesindeki organlara dikkat etmenizde fayda var. İşiniz ile ilgili bir süredir kafanızı meşgul eden ya da gündeminizde olan bir takım konulara da rahatlıkla çözümler üretebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktı. Dolunay zamanı yatırım araştırmaları yapabilir, yeni flörtlerle tanışabilir, hobilerinize daha fazla zaman ayırabilir, hayatın sizi mutlu edecek taraflarına hayatınızda daha fazla yer açabilirsiniz. Bu dolunay sürecinde çok daha yaratıcı olacağınız hatta işiniz sahne ve yaratıcılıkla ilgili bir iş ise yeni proje ve tekliflerle de karşılaşabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu dönem evinize odaklanabilir, evde yapılması gereken işler önceliğiniz olabilir. Bu dip bucak bir temizlik olabilir, evde bakım, tadilat, onarım gibi işler olabilir ya da evde çözülmesi gereken bir mesele olabilir. Yalnız işin içinde koç olduğundan dolayı ev içi kazalara dikkat etmeli hem de aile bireyleri arasında ilişkileri daha sakin bir yerden yürütmekte de fayda var.

Kova ve Yükselen Kova; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu dolunay ana konusu olacaktır. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı daha sabırlı ve sakin yaklaşmalısınız. Trafikte hız yapmayın. Bu dönem zihniniz çok hızlı çalışabilir, bir sürü işe aynı anda yetişmeniz gerekebilir. Ama diğer yandan zihniniz oldukça yaratıcı olacak ve bir dolu proje, fikir zihninizde dolaşabilir. İletişimde hızlanıyor, zihniniz çözüm ve sonuç odaklı çalışacak bu dolunayda

Balık ve Yükselen Balık; Bu hafta 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Maddi konularda düşüncesiz ve sabırsızca davranmak kayıplara neden olabilir. Bu dönem harcamalarınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. İşin içinde koç olduğundan; hızlı davranmak, çözüm odaklı olmak gerekebilir. Özellikle maddi konularda hızlı ve çözüm odaklı kararlar vermeniz gerekebilir. Bu dönem belki kendinizi şımartmak, biraz kendiniz için para harcamak, kendinizi mutlu etmek iyi gelebilir.”