Dolmuş şoförünün hayatını kaybettiği bıçaklı kavga kameraya yansıdı

Yayın tarihi: 8 Ekim 2022 Cumartesi 3:20 pm - Güncelleme: 8 Ekim 2022 Cumartesi 3:20 pm

Ankara’da dolmuş şoförü Şükrü Başyarar, çalıştığı durakta tartıştığı Gökhan A. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. O anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Sıhhiye dolmuş duraklarında önceki gün meydana gelen olayda kahya Gökhan A., yanındaki kadına laf attığını iddia ettiği dolmuş şoförü Şükrü Başyarar’a tepki gösterdi. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Başyarar, elindeki sopa ile Gökhan A.’ya saldırdı. Gökhan A. da yanında taşıdığı bıçakla Başyarar’ı yaraladı. Ağır yaralanan Başyara  kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Gökhan A., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Gökhan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

10 yıl önce polis memuru Samet Aysel’i tüfekle öldürdüğü öğrenilen Şükrü Başyarar’ın hayatını kaybettiği kavganın, cep telefonu kamerası ile çekilen görüntüsü ortaya çıktı.

Görüntülerde Başyarar’ın, elindeki sopa ile koşarak Gökhan A.’ya saldırdığı, onun da bıçakla karşılık verdiği görüldü. Bu sırada çevredekilerin ise müdahale etmeden kavgayı izlediği görüldü.

Metrobüste ‘yüksek sesle konuşma’ kavgası