Dolmuş parası olmayan yurttaş evine yürürken hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 13 Ekim 2020 Salı 7:21 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2020 Salı 7:21 pm

Kahvehanede çalışan 36 yaşındaki Recep Çetin, cebinde dolmuş parası olmadığı için evine yürürken araba çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Tekirdağ’da geçtiğimiz gün meydana kazada hayatını kaybeden Recep Çetin’in, dolmuş parası olmadığı için yolda yürüdüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Çerkezköy–Kapaklı yolu Yünsa Kavşağı’nda meydana gelen kazada, otoyolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 36 yaşındaki Recep Çetin , bir otomobilin kendine çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

AYAĞINDAKİ RAHATSIZLIK KAÇMASINA ENGEL OLMUŞ OLABİLİR

Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen Çetin’in, Çerkezköy’de bir kahvehanede çalıştığı ve o gün cebinde dolmuş parası olmadığı için işten eve yürüyerek dönmek zorunda kaldığını öğrenildi. Ayrıca ayağında rahatsızlık olduğu da söylenen Çetin’in, muhtemelen bu rahatsızlık nedeniyle kazadan kaçamadığını ve hayatını kaybettiği belirtildi.

ARDINDA FATURA BORÇLARINI VE ÇOCUKLARINI BIRAKTI

Bir süredir hayırseverlerin yardımı ile geçimini sağlayan Çetin’in, ölümünün ardından geriye 3 yetim ve ödenmemiş faturalar bıraktığı belirtildi.