Dolar ve AB’nin gözü saat 15.00’teki kritik toplantıda

Yayın tarihi: 25 Ekim 2021 Pazartesi 12:22 pm - Güncelleme: 25 Ekim 2021 Pazartesi 12:25 pm

Kabine, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantının ana gündemi Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçi olacak.

Kabine bugün bir kez daha bir araya gelecek. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantının ana gündem maddesinin koronavirüs salgını ve iş insanı Osman Kavala’nın serbest bırakılması için açıklama yapan 10 büyükelçi olması bekleniyor.

Saat 15.00’da başlaması beklenen kritik toplantıda Yeni vaka ve can kayıplarının önüne geçilmesi için atılması gereken adımlar masaya yatırılacak. Konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da bir sunum yapması bekleniyor.

Dolar rekora uyandı!

BÜYÜKELÇİLERİN DURUMU GÖRÜŞÜLECEK

Erdoğan’ın, “İstenmeyen adam” ilan edeceğiz dediği Osman Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçinin durumu da toplantıda ele alınacak. Toplantıda büyükelçilerle ilgili nihai kararın çıkması bekleniyor.

Toplantıda ekonomideki son gelişmelerin de ele alınması bekleniyor. Bu ayın sonunda İtalya’nın Başkenti Roma, G20 Liderler Zirvesine ev sahipliği yapacak. Liderler Zirvesi öncesi son hazırlıklar kabine toplantısında görüşülecek. Toplantının ardından Erdoğan’ın kameraların karşısına geçmesi bekleniyor.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a jet ‘büyükelçi’ yanıtı

Kavala’nın serbest bırakılması çağrısına bakanlardan tepki yağdı; büyükelçiler Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı!

Erdoğan’ın ‘büyükelçi’ çıkışına ilk tepki İsveç ve Norveç’ten geldi

Erdoğan’ın ‘istenmeyen kişi’ kararı Dışişleri Bakanlığı’nda kriz yarattı iddiası