Doktora ilaç verip cinsel saldırıda bulunan başhekime 15 yıl hapis

Yayın tarihi: 16 Şubat 2022 Çarşamba 9:29 am - Güncelleme: 16 Şubat 2022 Çarşamba 9:29 am

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde özel bir hastanede başhekim olarak görev yapan A.Ç.’nin aynı hastanede çalışan V.E. isimli doktora ilaç verip cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Başhekime 15 yıl hapis cezası verildi.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde özel bir hastanede V.E. isimli doktora ilaç ve alkol vererek cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen başhekim A.Ç., 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık A.Ç. ile mağdur sıfatıyla yabancı uyruklu doktor V.E. ve taraf avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanık A.Ç’nin “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan cezalandırılmasını talep etti.

‘NİTELİKLİ CİNSEL SALDIRI’ SUÇUNDAN 15 YIL HAPİS

Mağdur V.E, erkek arkadaşı ile ayrılması nedeniyle moralinin bozuk olduğunu, başhekim A.Ç’nin kendisine ilaç verdiğini belirtti. Olay günü hastanede nöbetçi olduğu sırada A.Ç’nin kendisini odasına çağırdığını ve alkol içirdiğini ileri süren V.E, ilaç ve alkolün etkisiyle baş dönmesi yaşayarak kontrolünü kaybettiğini söyledi.

V.E, A.Ç’nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü.

Taraf avukatlarının da savunma ve iddialarının ardından bir süre ara verilen duruşmada, Mahkeme Başkanı Alihan Orhan heyetin kararını açıkladı.

Mahkeme tutuklu sanık A.Ç’nin “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan 15 yıl hapis cezasına hükmetti.

Hastanede taciz skandalı! Başhekim cinsel ilişki teklif etmiş