Doktor şok geçirmesi lazım dedi | Kurusıkı tabancayla ateş ettiler!

Yayın tarihi: 11 Haziran 2022 Cumartesi 1:35 pm - Güncelleme: 11 Haziran 2022 Cumartesi 1:35 pm

Esenyurt‘ta geçirdiği kaza sonrası hafızasını kaybeden kadın için doktor “Şok geçirmesi lazım” dedi. Akrabaları kadına ‘iyileşmesi’ için kurusıkı tabancayla saldırı düzenledi.

İstanbul Esenyurt ilçesine bağlı Bağlarçeşme Mahallesi’nde servis aracının arkasına saklanan biri, sokaktan geçen kadınlara kurusıkı tabanca ile ateş ederek  kaçtı. Şans eseri iki kadın da yara almadı. Yaşananlar  bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Ateş eden kişi verdiği ifadede kadının akrabası olduğunu ve hafıza kaybının geçmesi için ateş ettiğini söyledi.

ŞOK YAŞAMASI İÇİN ATEŞ ETMİŞLER

Olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından polis ekipleri, saldırganı yakaladı. İfadesi alınmak üzere saldırgan ile beraber kadının yakınları da polis merkezine götürüldü. Kadının akrabaları verdikleri ifadede, “Görüntülerdeki kadın, akrabamız. Bir kaza sonucu hafıza kaybı yaşadı. Hafıza kaybının geçmesi için doktoru ‘Şok geçirmesi lazım’ dedi. Biz de böyle bir şey planladık” diye konuştu. Öte yandan kadına ateş eden kişinin de, akrabası olduğu öğrenildi. Kadın ise akrabalarından şikayetçi olmadı.

Esenyurt’ta iki bin 916 kaçak göçmen yakalandı