Doja Cat alnındaki Dilara Fındıkoğlu dövmesiyle Grammy’e damga vurdu! “Umarım sahtedir”

Yayın tarihi: 5 Şubat 2024 Pazartesi 5:05 pm - Güncelleme: 5 Şubat 2024 Pazartesi 5:32 pm

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri sahiplerini buldu. Törene, 4’üncü kez ‘Yılın Albümü’ ödülülünü alarak Grammy tarihine geçen Taylor Swift, üç Grammy ödülü kazandıktan dakikalar sonra kelepçelenerek gözaltına alınan rapçi Killer Mike ve Doja Cat’in alnındaki Dilara Fındıkoğlu dövmesi damga vurdu.

ABD’li ünlü rapçi Doja Cat, Grammy gecesine kendisini hazırlayan Türk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun adını alnına dövme yaptırdı. Rihanna’dan Bella Hadid’e, Lady Gaga’dan Hailey Bieber’a, Kylie Jenner’dan Cardi B’ye birçok ünlüye tasarım yapan Fındıkoğlu’nun adını alnına dövme yaptıran Doja Cat, Grammy izleyicilerinin kafasını karıştırdı.

Rapçi Killer Mike üç Grammy ödülü kazandıktan dakikalar sonra kelepçelenerek gözaltına alındı

Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Taylor Swift tören tarihine damga vurdu

TRANSPARAN ELBİSE CAT’İN ÇOK SAYIDAKİ YENİ DÖVMESİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Independent’tan Chelsea Ritschel’in haberine göre, Woman şarkısıyla tanınan 28 yaşındaki sanatçı, 4 Şubat Pazar günü Kaliforniya’nın Los Angeles kentinde Crypto.com Arena civarındaki kırmızı halıya tasarımcı Dilara Fındıkoğlu imzalı şeffaf korse elbisesi ve gözlükleriyle çıktı. Transparan elbise Doja Cat’in göğsünü ve çok sayıdaki yeni dövmesini ortaya çıkardı. Bu dövmelerden birinde bir binanın ana hatları var. Şarkıcının kolları da tamamen dövmeliyken, alnında elbisenin tasarımcısının onuruna “Dilara Fındıkoğlu” dövmesi olduğu görüldü.

“DOJA CAT NE ZAMANDAN BERİ TÜM BU DÖVMELERE SAHİP?”

Sosyal medyada Doja Cat’in yeni görünümü hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve birçoğu daha birkaç gün önce bu dövmelerin olmadığına dikkat çekti. Bir kişi “Doja Cat ne zamandan beri tüm bu dövmelere sahip?” diye sorarken, bir başkası “Doja Cat tüm bu dövmeleri ne zaman yaptırmış?” dedi.

“UMARIM DOJA CAT’TEKİ DÖVMELER SAHTEDİR”

Diğerleri dövmelerin gerçek olmadığına dair umutlarını paylaşırken, bir başkası şöyle yazdı:

“Umarım Doja Cat’teki dövmeler sahtedir.”

“LÜTFEN BANA ALNINDAKİ DÖVMENİN KALICI OLMADIĞINI SÖYLEYİN”

Başka bir kişiyse “Lütfen bana alnındaki dövmenin kalıcı olmadığını söyleyin” diye yazdı.

DÖVMELERİN GEÇİCİ OLMASI MUHTEMEL

Doja Cat’in Cuma günü Instagram’da yayımladığı bir fotoğrafta göğsünde ve kollarının aşağısında desenler olmadan görüldüğü için dövmelerin geçici olması muhtemel.

doja cat

Doja Cat alnındaki Dilara Fındıkoğlu dövmesiyle Grammy’e damga vurdu.

Kaynak: TELE1