Doğuş’tan “Geçmicek” şarkısı: Tarkan’a diss attım

Yayın tarihi: 17 Mart 2022 Perşembe 12:20 pm - Güncelleme: 17 Mart 2022 Perşembe 6:14 pm

Şarkıcı Doğuş, Tarkan’ın “Geççek” şarkısına cevap olarak “Geçmicek” isimli bir şarkı çıkardı. Klip çekimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Doğuş’un kaptan kıyafeti giydiği görüldü.

Şarkıcı Doğuş, yeni şarkısı ‘Geçmicek’i “Yakında” sözleriyle sosyal medya hesaplarından duyurdu. Tarkan’ın “Geççek” şarkısına cevap olduğu düşünülen “Geçmicek” şarkısı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

‘Geçmicek’ isimli şarkısı ile Tarkan’a atıfta bulundu yorumlarını da beraberinde getiren Doğuş, TELE1’den Rabia Azra Sözcü’ye konuşarak şunları söyledi:

Şarkınız Tarkan’a bir gönderme mi?

Tarkan’a diss attım diyelim. Rapçiler nasıl birbirlerine diss atıyor ben de pop sanatçısı olarak ilk dissi Tarkan’a attım.

Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısı birçok kişi için politik bir şarkı olarak yorumlandı, sizin şarkınız da siyasi bir mesaj mı içeriyor?

Tarkan’ın siyasi bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Güzel bir şarkı yapmış ama biz de eskilerdeniz. Cevap olarak ona diss attım o kadar hakkım olsun bence.

Neye cevap verdiniz? Ne ‘geçmicek’?

Geçmeyecek, hiçbir şey geçmeyecek maalesef. Her şey daha kötüye gidiyor. Şarkıyı dinleyip klip izlendiğinde kime ne demişim, ne mesaj vermişim her şey anlaşılacak. Şarkı birkaç gün içerisinde çıkacak.

Tarkan “Geççek” hakkında ilk kez konuştu

DOĞUŞ’UN ERDOĞAN SEVGİSİ

Doğuş daha önce de 2013 yılında AKP’ye destek olduğunu söyleyerek, Erdoğan’a şarkı hazırlamıştı. Doğuş 2013 yılında Kazlıçeşme’de yapılan mitinge de katıldı.