Doğu Perinçek: Mehmet Ağar’a kefilim

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2022 Pazartesi 10:01 am - Güncelleme: 1 Ağustos 2022 Pazartesi 10:01 am

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, suç örgütü lideri Sedat Peker’in videolarında ve paylaşımlarında adı sık sık yer alan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında, “Ben Mehmet Ağar’a kefilim. Onun Türkiye’ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek YouTube’da yayın yapan Bizim TV’ye konuk oldu. Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile ilgili konuşan Perinçek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Şaban Sevinç’in Mehmet Ağar ile ilgili “Vatansever ve sicili de kahramanlıklarla dolu” sözlerini hatırlatması üzerine Perinçek, “Sayın Mehmet Ağar geçmişte aslanlar gibi PKK’yla mücadele etmiş, FETÖ’yle mücadele etmiş bugünkü duruşu da milli olan emniyette de hep başarı sicili olan bir devlet adamıdır” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker sessizliğini bozdu! Mehmet Ağar’a suikast suçlaması

PERİNÇEK: MEHMET AĞAR’A KEFİLİM

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Mehmet Ağar bugün vatansever bir konumda. Hedef alınması anlamlı. Amerika’nın hedef aldığı devlet adamlarından biridir. Mehmet Ağar bağımsızlığı, devlet adamlığı konusunda sağlam duran biri. Geçmişi de parlak bir güvenlik sicili olan bir devlet adamıdır. Bulunduğu konumu da doğru. Ben Mehmet Ağar’a kefilim. Onun Türkiye’ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım” dedi.