Doğu Perinçek Esad ziyaretinin detaylarını TELE1’e anlattı

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2022 Salı 2:19 pm - Güncelleme: 16 Ağustos 2022 Salı 5:26 pm

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partili bir heyet ile Suriye’ye gidecek. TELE1’e konuşan Perinçek, Esad görüşmesinin detaylarını anlattı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ethem Sancak ve Şule Perinçek’ten oluşan bir heyet Suriye’ye gidiyor. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, ” Vatan Partisi 10-15 gün içerisinde Doğu Perinçek başkanlığında Suriye’ye gidecek. Beşar Esad ile görüşme yapılacak. En üst düzeyde görüşmeler olacak. Doğu Perinçek ve Ethem Sancak heyette olacak. Yine partimizin bazı yetkilileri de bu heyet içerisinde olacak.” dedi.

TELE1’den Fırat Yeşilçınar’a konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ziyareti anlattı. Perinçek şu ifadeleri kullandı: “Görüşmeden hükümet yetkililerin de haberi var. Suriye’ye gidecek heyet içerisinde Doğu Perinçek, Ethem Sancak ve bazı partililer olacak. Esad ile görüşme yapacağız. Amacımız; Türkiye ile Suriye arasında askeri ekonomik işbirliği yapmak. Özellikle bölücü, sahte İslam bayrağı altındaki terör örgütlerini birlikte temizlemek ve Türkiye’deki Suriyeli misfirlerimizin vatanlarına güvenli bir şekilde dönmelerini sağlamak.”

 

Ethem Sancak AKP’den istifa etti

Ethem Sancak “aşığım” dediği Erdoğan’ı unuttu, Perinçek’e övgüler yağdırdı