Doge Coin atağa geçti

Yayın tarihi: 31 Ekim 2021 Pazar 8:00 am - Güncelleme: 30 Ekim 2021 Cumartesi 6:16 pm

Shiba Inu’dan sonra Doge Coin de yükselişe geçti. Kripto para piyasasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere son günlerde bir Shiba Inu fırtınasıdır gidiyor. Özellikle son bir haftadır Shiba Inu yatırımcılarının yüzü gülüyor.

Bu coin yakın zamanda bir sıfırı daha atabilir. En azından bazı analistlerin tahmini bu yönde. Elbette bunun tersi görüşler belirtenler de mevcut. Yani Shiba Inu’nun bilinçli olarak pumplandığını ve büyük bir dump yiyebileceği de konuşuluyor. Tabi ki bunlar kripto para piyasasında her zaman olan ihtimaller.

 

Doge Coin

Peki Shiba Inu’nun en büyük rakibi Doge’de durumlar nasıl? Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde bazı analistlerin Doge’ye dikkat çektiğini sizlerle paylaşmıştık.

Geçtiğimiz gün Doge sert bir yükseliş yakaladı ve 0.3 doları geçerek önemli bir başarıya imza attı. Fakat bu yükseliş Shiba’daki kadar uzun soluklu olmadı ve Doge 0.28 dolar seviyelerine geri döndü. Bazı analistler Doge’nin önemli bir yükselişle tekrardan 0.6 dolar seviyesine ulaşabileceğini belirtiyorlar. Elbette bu kolay olmayacaktır.

Öte yandan şunu da dip not olarak belirtelim. Artık Elon Musk’ın Doge Coin hakkında attığı tweetler de öyle çok büyük etki bırakmıyor. Hatta eskiyle kıyasladığımızda Musk’ın tweetlerinin yok hükmünde kaldığını da söyleyebiliriz.

Facebook’un adı değişti! İşte yeni ismi