Doctor Who 60. yılında büyük bir sürprizle dönüyor!

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı 6:02 pm

BBC uzun süredir devam eden dizinin 60. yıldönümünü kutlamak için David Tennant ve Catherine Tate’in Doctor Who’ya geri döneceğini duyurdu. İkili şu anda 2023’te yayınlanması planlanan sahneleri çekiyor.

Tennant, 2005’ten 2010’a kadar Doctor Who’nun 10. Doktoru olarak rol alırken, Tate, Doktor’un  yol arkadaşı Donna Noble’ı canlandırdı. Hayranların gözdesi 10. Doktor, BBC’nin Tennant ve Billie Piper’ı (Rose Tyler) Doctor Who’nun 2013’teki 50. yıl dönümü özel bölümü olan “The Day of the Doctor” için geri getirmesiyle geçmişte yeniden ortaya çıktı. Ancak şimdi Tennant, on yıl sonra bir kez daha geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

 

Ne tür bir komplo veya mekanizmanın Zaman Lordu ve Noble’ı tekrar bir araya getireceğini bilmiyoruz. 10. Doktor’un bölümleri çekilirken Doctor Who’nun showrunner’ı olarak görev yapan Russell T. Davies, dizinin gelecek sezonunda yine yapımcı olarak geri dönecek. Davies, ikisinin nasıl yeniden bir araya geleceği konusunda bize herhangi bir ayrıntı vermiyor ama bunun yerine bir dizi olasılık sunuyor:

 

Doctor Who

“Geri döndüler! Ve imkansız görünüyor – önce yeni bir Doktor duyuruyoruz ve sonra harika Donna ile birlikte eski bir Doktor, ne oluyor? Belki de bu kayıp bir hikayedir. Ya da paralel bir dünya. Ya da bir rüya, bir numara ya da bir geçmişe dönüş. Onaylayabileceğim tek şey, en büyük yıldızlarımızdan ikisinin hayatlarının savaşı için yeniden bir araya gelmesiyle muhteşem olacağı.”

 

Bu ayın başlarında BBC, Jodie Whittaker’ın yerine Doctor Who‘nun 14. Doktoru’nu Ncuti Gatwa’ olacağını duyurdu. Gatwa, BBC’nin 100. yıldönümünde ilk kez sahneye çıkacak. Tennant’ın dönüşüyle birlikte bölümde nasıl bir rol oynayacağını bekleyip görmemiz gerekecek.

Microsoft çalışanlarını rakiplerine kaptırmaktan korkuyor