Diyarbakır’da 3 gündür aranan Beyza’dan sevindiren haber

Yayın tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 6:29 am - Güncelleme: 17 Eylül 2024 Salı 6:29 am

Diyarbakır’da “Arkadaşlarımla parkta oturacağım” diyerek evinden ayrılan ve iki gündür haber alınamayan lise öğrencisi Beyza Yıldırım bulundu. Beyza’nın ablası Ayşegül Yıldırım, kardeşinin Emniyet’te ifade verdiğini söyledi.

Olay, merkez Bağlar ilçesindeki Bağcılar Mahallesi’nde 14 Eylül günü meydana geldi. 17 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Yıldırım, akşam saat 17.30 sıralarında, annesi Gurbet Kaplan’a ‘‘Çok sıkıldım, arkadaşlarımla parkta oturacağım’ diyerek evden ayrıldı.

Beyza’nın eve dönmemesi üzerine ailesi telefonla aradıkları kızlarına ulaşamadı. Yıldırım ailesi bunun üzerine durumu polise bildirerek, kızlarının kayıp olduğu ihbarında bulundu.

“BEYZA İÇİN ŞÜPHELENDİĞİMİZ ÇOCUK KARAKOLDA İFADE VERİYOR” DEMİŞTİ

Beyza’nın ablası Yıldırım, gazeteci Hozan Adar’a yaptığı açıklamada, “Beyza için şüphelendiğimiz çocuk şu anda karakolda ifade veriyor. Çocuğun telefonuna el konuldu ve telefonuna bakılıyor şu an. Çocuk karakola alındıktan 1 saat sonra Beyza arkadaşını arıyor ve arkadaşına dönüp diyor ki ‘Çocuk hakkında şikayeti geri alsınlar’ ve telefonu kapatıyor. Kayıp ihbarımız devam ediyor ve hala onu bulamadık” demişti.

BULUNDU

Beyza’nın ablası Yıldırım, kardeşinin bulunduğunu ve Emniyet’te ifade verdiğini söyledi.

Kaynak: ANKA