“Diyanet’iniz 100 milyon liraya Bodrum’da saray yapıyor, millet de avucuna ‘iş, aş’ yazarak intihar ediyor” – ANINDA MANŞET

Yayın tarihi: 15 Aralık 2020 Salı 10:20 am - Güncelleme: 15 Aralık 2020 Salı 10:20 am

Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programının konukları; CHP eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, CHP eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Gazeteci – Yazar Uğur Dündar ve Ege Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Abdullah Sayıner oldu.

CHP eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Erdoğan’ın tek partili dönemle ilgili eleştirilerini sert bir dille eleştirdi. Bozkurt, “Halk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salgınla ilgili önlem almasını beklerken Erdoğan 80 yıl geriye giderek ‘tek parti döneminde bunlar oldu’ diyor. 18 yıldır siz iktidardasınız Sayın Erdoğan; artık muhalefet de mağdur da değilsiniz. Mağrursunuz artık mağrur! Günde 12 milyon lira masrafı olan bir sarayda oturuyorsunuz. Sizin Diyanet’iniz 100 milyon liraya Bodrum’da saray yapıyor, bu millet de avucuna ‘iş, aş’ yazarak intihar ediyor. Sayın Erdoğan bölmeyin milleti! Bu millet Erdoğan’dan bölünme değil birleştirme bekliyor.”dedi.