DİSK’ten CHP’ye 1 Mayıs ziyareti

Yayın tarihi: 18 Nisan 2024 Perşembe 4:33 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2024 Perşembe 4:33 pm

Haber: Ceren Ural

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu(DİSK) heyeti Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, başkanlığındaki heyet CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bulunduğu CHP heyetiyle görüştü. Görüşmede ülke gündemi, işçi sınıfının sorunları ve 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

DİSK’in sosyal medya hesabından ziyarete dair yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Genel Sekreteri Tayfun Görgün, DİSK Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çalışkan, DİSK Yönetim Kurulu üyesi Şükret Sevgener ve DİSK İç Anadolu Bölge Temsilcisi Birgül Kaya, CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Özgür Özel ile bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin de yer aldığı görüşmede ülkenin ve işçi sınıfının gündemleriyle #1Mayıs kutlamaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.”

DİSK ve Türkiye Barolar Birliği arasında Taksim’de 1 Mayıs görüşmesi

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ