Discord , tacizi tespit etmek için bir şirket satın aldı

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2021 Perşembe 9:30 am - Güncelleme: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 6:21 pm

 Sentropy isimli şirket, çevrimiçi ağları kötüye kullanım ve tacize karşı izliyor ve ardından kullanıcılara sorunlu kişileri engellemenin ve görmek istemedikleri mesajları filtrelemenin bir yolunu sunuyor.

Güvenlik şirketinin ilk ürünü Sentropy Protect, başlangıçta kullanıcıların Twitter akışlarını temizlemelerine yardımcı olmaya odaklanmıştı. Şirket şimdi tüm güvenlik kaynaklarını Discord üzerindeki online taciz ve zorbalığı önlemeye odaklayacak. Şirketin amacı, Discord’un gelişmesine yardımcı olmak. Bu şirket ile çalışmak Discord açısından şyi bir eşleşme olabilir. Discord’un aylık 150 milyondan fazla kullanıcısı olan devasa bir ağı var ve sunucuları yönetmek gerçekten zor olabilir. Hizmet, 19 milyondan fazla bireysel topluluktan oluşuyor ve bu ölçek, Discord’daki hem gönüllülerin hem de ekiplerin çalışmasının düzgün bir şekilde yönetilmesini gerektiriyor.

 

Discord

Sosyal medya platformlarında güvenlik geçtiğimiz yıllarda önemi artan bir konu haline geldi. Her platform kendini bu yönde geliştirmeye odaklanıyor. Discord’un satın aldığı Sentropy’nin oluşturduğu güvenlik araçları, her iki grubun da denetledikleri ağlardaki kötü davranışları daha iyi izlemesine yardımcı olabilir. Bir şirket sözcüsüne göre Discord, artık tüm gücünü platformdaki kötü içerikleri tespit etme ve kaldırmaya odaklayacak. Şirket ayrıca güvenlik ekibini aktif bir şekilde kullanacak. Discord için artık güvenliğin “önemli bir öncelik” olduğu belirtildi.

Redmi 9T: Büyük ekranlı, 6000mAh pilli telefon!