Dirar ilk imzayı attı! Geçen sezon istenmeyen adamdı

Yayın tarihi: 6 Kasım 2019 Çarşamba 10:43 am - Güncelleme: 6 Kasım 2019 Çarşamba 10:43 am

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu, Nabil Dirar, Mauricio İsla, Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım ve Tolga Ciğerci gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 10 ismin sözleşmesi bitiyor.

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu, Nabil Dirar, Mauricio İsla, Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım ve Tolga Ciğerci gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 10 ismin sözleşmesi sona erecek. Emre Belözoğlu, sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünüyor. Eğer bu kararından vazgeçerse, kendisiyle yeniden sözleşme imzalanacak.

Fanatik haberine göre; Diğer oyuncular arasında imzayı atan ilk isim ise Nabil Dirar oldu. Fenerbahçe, dün Faslı futbolcu ile 2 yıllık yeni sözleşme yapıldığını duyurdu. 33 yaşındaki futbolcu, 2017 yılında 3.5 milyon Euro+1 milyon Euro bedelle Monaco’dan transfer edilmişti. Resmi açıklama olmasa da oyuncunun senelik maaşının 3 milyon Euro olduğu öne sürülmüştü.

Dirar, geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılmış, Ali Koç bunun nedenini, “Disiplinsiz, ciddiyetsiz ve vurdumduymaz tavırlar” olarak açıklamıştı. Ancak Ersun Yanal gelince affedilen tecrübeli oyuncu, takımın değişmez isimlerinden biri haline geldi.