Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 7:38 am - Güncelleme: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 7:38 am

Şampiyonlar Ligi’ne 2. ön eleme turundan katılacak Fenerbahçe, Dinamo Kiev’le karşılaşacak. Peki maç hangi kanalda canlı yayınlanacak, saat kaçta? İşte detaylar…

2021-2022 sezonunu İsmail Kartal yönetiminde 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. ön eleme turundan katılım sağlayacak. Takımın başına dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus’u getiren Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

Dinamo Kiev’in başında tanıdık bir isim yer alıyor. Ülkemizde Galatasaray ve Beşiktaş’ı çalıştıran, A Milli Futbol Takımı’mızda da görev alan Lucescu, Ukrayna temsilcisinin başında Fenerbahçe’nin rakibi olacak.

Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Thiago Çukur, Joshua King ve Bruma’yı kadrosuna katan Fenerbahçe, turu geçerek adını 3. ön eleme turuna yazdırmak istiyor.

NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçı 20 Temmuz saat 21:00’de beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

NEREDE OYNANACAK?

Fenerbahçe’nin, Dinamo Kiev ile oynayacağı ilk maç, Rusya ile olan gerilim sebebiyle Polonya’da oynanacak. Rövanş maçı ise İstanbul’da oynanacak. İlk maç 20 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21.00’de Polonya’nın Lodz şehrinde Miejski Stadyumu’nda oynanacak. Rövanş maçı ise 27 Temmuz Çarşamba günü saat saat 20.00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

FENERBAHÇE DINAMO KIEV’İ ELERSE MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ!

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev’i yenerse Sturm Graz ile eşleşecek.