Dimitris Pelkas Süper Lig’e geri dönüyor

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 10:51 am - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 10:51 am

Fenerbahçe’nin İngiltere takımlarından Hull City’ye kiraladığı Dimitris Pelkas, Süper Lig’e dönüyor. Fenerbahçe’de kalan 1 yıllık opsiyonunu kullanmak istemeyen Dimitris Pelkas, Trabzonspor ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Fenerbahçe’nin sezon başında Hull City’ye kiraladığı Dimitris Pelkas yuvaya döndü… Sözleşmesi sezon sonunda bitmesine rağmen +1 yıllık opisyonu olan Yunan oyuncu Fenerbahçe yönetimine, “opsiyonumu uzatmayın. Fenerbahçe’de devam etmek istemiyorum” dedi.

ERTUĞRUL DOĞAN İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Karadeniz Gazete’nin haberine göre; Pelkas’la ilgili sürpriz iddia Yunanistan’dan geldi. Yakın arkadaş Bakasetas ve Siopis’in devreye girerek Pelkas’ı ve menajerini Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’la görüştürdüğü iddia edildi. iddiaya göre Pelkas, Trabzonspor forması giymeye sıcak bakıyor. Başkan Doğan da Bakasetas ve Siopis’in önerdiği Yunan oyuncuya onay verdi.

BJELİCA’NIN ONAYI BEKLENİYOR

Bjelica’nın da onay vermesi durumunda Pelkas için operasyon başlayacak. Ayrıca Pelkas için bonservis bedeli ödenmeyecek olması ve Türkiye Ligi’ni tanıması avantajı da kullanılacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Hull City ile 26 resmi maça çıkan yıldız futbolcu 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.