Dilipak’tan Cübbeli Ahmet’e: İki namaz kıldın diye ekonomi düzelmez

Yayın tarihi: 6 Eylül 2022 Salı 1:54 pm - Güncelleme: 6 Eylül 2022 Salı 1:55 pm

Gerici ve yandaş Yeni Akit gazetesinden ayrılan Abdurrahman Dilipak, Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün ülkedeki ekonomik krizi ‘namaza’ bağlanmasına tepki gösterdi. Dilipak, “İki namaz kıldın diye ekonomi düzelmez” dedi.

Abdurrahman Dilipak, kısa bir süre önce gerici ve yandaş Yeni Akit gazetesinden ayrıldı. Sık sık ‘muhalif’ çıkışları ile bilinen Dilipak, bu sefer de Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye tepki gösterdi.

Ünlü, YouTube kanalında “Namazsızlığın artması ekonomiyi bozar mı?” başlıklı bir video yayımladı. Ünlü, konuşmasında, “Ondan sonra da bana ekonomiden bahsediyorsun. Sen ekmek bulduğuna, yediğine şükret” ifadelerini kullandı” dedi.

“ŞİMDİ NEYİ DÜZELTECEKSİN”

Dilipak, Twitter hesabından Ünlü’ye tepki gösterdi. “iki namaz kıldın diye ekonomi düzelmez” diyen Dilipak şunları dile getirdi:

“Şimdi neyi düzelteceksin. Namazın anlamı ve insana yüklediği sorumluluğun farkında olmak, insanı kötülük yapmaktan men eder, etmiyorsa o namaz gösteriştir.2 namaz kıldın diye ekonomi düzelmez, doğru işler yapacak, üreteceksin, ayrıca Allah bizi artırarak- eksilterek imtihan eder” ifadelerini kullandı.

 

Cübbeli Ahmet ekonomik krizin sebebini buldu: Namaz kılmayanlar!