Dilek İmamoğlu’ndan duygulandıran paylaşım

Yayın tarihi: 12 Nisan 2021 Pazartesi 12:13 pm - Güncelleme: 12 Nisan 2021 Pazartesi 12:13 pm

Dilek İmamoğlu, hayatını kaybeden annesi Havva Kaya için başsağlığı dileyenlere sosyal medya üzerinden teşekkür etti. İmamoğlu, “Yaşadığım acıyı tarif etmem imkansız. En büyük tesellim, bu dünyada kıymetli annemin iyilik dolu değerleriyle büyümüş, onun sevgiyle sardığı kollarında yaşamış olmak…” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun annesi Hava Kaya geçtiğimiz günlerde 77 yaşında, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtilen Kaya’nın cenazesi memleketi Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Kovanlı Köyü’nde toprağa verildi.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Annesini kaybetmenin acısını yaşıyan Dilek Kaya, başsağlığı dileyenler için bugün sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı paylaştı. İmamoğlu şu ifadeleri kullandı; “Yaşadığım acıyı tarif etmem imkansız. En büyük tesellim, bu dünyada kıymetli annemin iyilik dolu değerleriyle büyümüş, onun sevgiyle sardığı kollarında yaşamış olmak…Mekanın cennet olsun annem. Yanımızda olan, başsağlığı dileyen herkese de en içten duygularımla teşekkür ederim.”