Dilan Polat’ın ‘Silivri’ günleri bitti! Candan kardeşler Sıla Doğu’ya komşu

Yayın tarihi: 17 Kasım 2023 Cuma 12:02 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2023 Cuma 12:09 pm

Kara para kalma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat‘ın da eşi Engin Polat gibi  Silivri Cezaevi günlerinin bittiği ve Çorlu Cezaevi’ne sevk edileceği ortaya çıktı. Dilan Polat’ın da yer değiştirmesiyle Sıla Doğu’nun ise Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle aynı cezaevinde kalacağı belirtildi.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu’nun da aralarında olduğu 14 kişi, Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunurken yeni bir gelişmeyle Engin Polat ve diğer erkek mahkumlar başka cezaevine sevk edildi.

ENGİN VE SEZGİN POLAT ÇORLU’YA SEVK EDİLDİ

Engin Polat ve babası Sezgin Polat, Çorlu Cezaevi’ne, Engin Polat’ın erkek kardeşi Alper Kürşat Polat ile Avukat ve Mali Müşavir Ahmet Gün’ün akrabası Zekayi Tepe Kocaeli Cezaevi’ne, Engin Polat’ın kuzeni Can Polat, amcası Halit Polat ve dayısı Metin Yılmaz ise Dilan Polat’ın erkek kardeşi Can Doğu ile birlikte Tekirdağ Cezaevi’ne sevk edildi.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutukluluğuyla ilgili yeni karar

SİLİVRİ GÜNLERİ BİTTİ

Gazeteci Emrullah Erdinç’in paylaşımıyla, Dilan Polat’ın da Silivri Cezaevi’ndeki günlerinin sona erdiği ortaya çıktı. Normalde sevklerin Cezaevleri Genel müdürlüğü tarafından yapıldığını belirten Erdinç, akşam saatlerinde Adalet Bakanlığı’ndan gelen bir yazı sebebiyle Dilan Polat’ın yüksek güvenlikle Çorlu Cezaevi’ne nakledildiğini açıkladı.

DİLAN VE ENGİN POLAT AYNI CEZAEVİNDE

Candan kardeşlerle komşuluğu kısa süren, ablası Sıla Doğu’yla da ayrılık vakti gelen Dilan Polat, Çorlu Cezaevi’nde Engin Polat’a kavuşacak.

SILA DOĞU CANDAN KARDEŞLERLE KOMŞU

Kardeşi Sıla Doğu ise Candan kardeşlere komşuluk yapmaya devam edecek ve Silivri’de kalacak.

Engin Polat Çorlu Cezaevi’ne sevk edildi