Dilan Polat’ın hayranı sitem etti! “Hayatımı kararttınız Instagram hikayesi izleyemiyorum”

Yayın tarihi: 16 Ekim 2023 Pazartesi 5:39 pm - Güncelleme: 16 Ekim 2023 Pazartesi 6:09 pm

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat‘ın mal varlıklarına el konulmasının ardından Instagram hikayesi paylaşmamasından yakınan bir hayranı en büyük hobisinin Polat’ın hikayelerini izlemek olduğunu söyleyerek eleştiride bulunanları suçladı.

Sosyal medya fenomeni de olan Dilan Polat sık sık Instagram paylaşımları yaparak hayatına dair gelişmeleri takipçileri ile paylaşıyordu. Ancak Polat Ailesi ile ilgili ortaya atılan iddialar ve soruşturmalar sonrası Dilan Polat Kelebek hastalığına yakalandığını açıklayıp Instagram hikayelerini de azalttı. Bundan rahatsız olan Dilan Polat hayranı genç kadın ise Polat ailesini eleştirenleri suçladı.

Dilan Polat ve Engin Polat’a operasyon yapılabilir iddiası

“HİKAYELERİNİ İZLEMEK HOBİMDİ”

Sosyal medyada bir kullanıcı Dilan Polat’ın hikayelerini izleyerek mutlu olduğunu, son yaşanan olaylardan sonra Dilan Polat’ın depresyona girdiği için hikaye atmamasını eleştirenler yüzünden olduğunu söyledi.

Genç kadın o görüntülerde şunları söyledi:

‘Dilan Polat’ın ne yaptığını bilmiyorum. O söylenen şeyleri yaptılar mı bilmiyorum ama gerçekten çok sinirliyim çünkü benim hayattaki tek hobim sabah akşam Dilan Polat hikayeleri izlemekti. Gerçekten o kadar eğleniyordum ki. Kadını linçlediniz depresyona soktunuz. Artık storyde atmıyor gerçekten hayatımı mahvettiniz yani. Şunu da söyleyeyim çoğunuzun da umurunda değil yaptığı yasal olmayana şeyler, sırf kıskançlığınızdan. Bir tane muhabir var televizyonda Didem bir şeydi soyadı, Söylemezsem Olmaz’daki, ‘Didem Polat haberine geçelim şimdi bitmiyor bunların yaptıkları’ diye anlatıyor.’

Eski MASAK başkan yardımcısından ‘Dilan Polat’ uyarısı! “Servetlerini kurtarabilirler”

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konuldu