Dilan Polat’ı çıldırtan teklif! “200 bin lira vereyim arkadaş gibi davranalım”

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 3:50 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 3:50 pm

Kariyerine doğum fotoğrafçılığı ile başlayan ardından da güzellik sektörüne geçiş yapan Dilan Polat lüks yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor. Polat, bu kez de bir sosyal medya ünlüsünün kendisine yaptığı 200 bin liralık teklifi takipçileriyle paylaşmasıyla gündeme geldi.

Fenomen ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, kendisine gelen 200 bin TL’lik teklifi sosyal medyadan açıkladı. Polat, “Hiç ismi lazım değil bana bir teklif geliyor ben zaten reklam tanıtma yapmıyorum. Sözde bir influencer evime gelecek tatlı, pasta ikram edeceğim. Bana 200 bin lira para ödeyecek benim arkadaşım gibi etiketleyeceğim. Bak kimsin benim evime gelebiliyorsun. Milyon ver evime giremezsin. İnsanlar artık çıldırdılar” diyerek isyan etti.

“BURASI TAM BİR TİYATRO SALONU OLMAYA BAŞLADI”

Fenomen “Burası tam bir tiyatro salonu olmaya başladı. Daha önce de bunu yapıyorlarmış sen kimsin ya bana para vereceksin burada o kadar fazla oynanıyor ki…” diyerek bu olaya sinirlendi.

“BENİM EVİME DAHİL OLMAK BİR ŞEREF”

Dilan Polat konuşmasının devamında ise “Siz kimsiniz ki paranızla benim evimde çay kahve. Benim evime dahil olmak bir şeref. Tedavi olmanız gerekiyor” diyerek hızını alamadı ve sitem etti.

Dilan Polat, Fenerbahçe’nin sponsoru oldu