Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi’ne getirildi

Yayın tarihi: 5 Kasım 2023 Pazar 10:04 am - Güncelleme: 5 Kasım 2023 Pazar 4:47 pm

Polat ailesinin davasında 18 şüpheliden 12’si tutuklandı. Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, İstanbul’un Silivri ilçesinde bulunan Marmara Cezaevi’ne getirildi.

Türkiye’nin gündem maddelerinden biri de Polat ailesinin adli süreci… Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12’si tutuklandı. Dilan Polat ve Sıla Doğu, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Silivri’deki cezaevine götürüldü.

Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve beraberindeki tutuklu şahıslar Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Dilan Polat sağlık kontrolünün ardından polis aracına bindirilirken masum olduğunu dile getirirken, Sıla Doğu da gazetecilerin “Ne söylemek istersiniz?” sorusuna “Hiçbir suçlamaları kabul etmiyoruz” yanıtını verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat tutuklandı