Dilan Polat ifadesi alınırken baygınlık geçirdi

Yayın tarihi: 5 Kasım 2023 Pazar 12:17 am - Güncelleme: 5 Kasım 2023 Pazar 12:17 am

4 ayrı suçtan hakkında soruşturma bulunan ve Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 18 şüpheliden biri olan Dilan Polat ifade verdiği esnada baygınlık geçirdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlatırken Dilan-Engin Polat çifti ile beraber 24 kişi gözaltına alındı.

İfade işlemleri başladı! Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a 40 sayfa soru

Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheliden 18’i Anadolu Adalet Saray’ına getirildi. Dilan Polat, Engin Polat, Sinem Sıla Doğu ve Sezgin Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli tutuklama talebiyle, 2 şüpheli ise adli kontrol istemiyle hakimliğe sevk edildi.

Dilan Polat ve Engin Polat’a tutuklama talebi

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Sulh Ceza Hakimliğinde ifade verdiği sırada fenalaşan Dilan Polat baygınlık geçirdi. Dilan Polat hava almak için koridora çıkartıldı. Polat’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, 7 şüphelinin ifadesi tamamlanırken Engin Polat’ın ifade işlemine devam ediliyor.

Fenerbahçe’den Engin-Dilan Polat hamlesi! Siteden şirket logoları kaldırıldı