Dilan Polat hapisten fenomen arkadaşına haber göndermiş

Yayın tarihi: 13 Kasım 2023 Pazartesi 12:40 pm - Güncelleme: 13 Kasım 2023 Pazartesi 12:42 pm

Güzellik merkezi sahibi Sevim Alan, Dilan Polat‘ın tutuklama kararı sonrası kendisine haber gönderdiğini öne sürdü.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, 1 hafta önce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan çiftin 2 çocuğuna ne olacak sorusu ise merak konusu oldu.

Dilan Polat, tutuklama kararının ardından “Oğluma kim bakacak?” diye feryat etmişti.

Polat’ın arkadaşı Sevim Alan ise sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Alan, soru-cevap kısmında Dilan Polat’la ilgili gelen soruya son kez cevap vereceğini belirtti.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın komşularına saldırdığı görüntüler ortaya çıktı!

‘BİR HABER GÖNDERMİŞ VE DEMİŞ Kİ…’

Daha önce arkadaşının Engin Polat tarafından ilaçla kandırıldığını iddia eden Alan, “Bir haber göndermiş ve demiş ki… Çocuklarımı sevin, koklayın, çok koklayın” dedi.

POLAT OPERASYONU

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım’da düzenlenen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti.

Paranın yine aile bireylerine ait şirketler arasında transfer edildiği, son aşamada ise Engin Polat’ın sahibi olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplanarak gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığının tespitinin ardından İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini belirlemiş, İstanbul merkezli Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da 43 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemişti.

Dilan Polat: Tüm malvarlığımı sosyal medyadan elde ettim, itirafçı olmayacağım

Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun ‘usulsüz işlem’ gerekçesiyle hapis cezaları varmış!