Dilan Çıtak’ın şiddet iddialarının ardından İbrahim Tatlıses’ten dikkat çeken paylaşım

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 7:24 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 7:24 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Türkücü İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak’ın kendisi tarafından şiddete uğradığını iddia etmesinin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İbrahim Tatlıses’ten şiddet gördüğünü ima eden paylaşımda bulunduktan sonra bir yayına bağlanan Dilan Çıtak, şiddet iddialarını güçlendirmiş, “Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım” ifadelerini kullanmıştı. Çıtak Derya Tuna’nın kendisini tehdit ettiğini de iddia etmişti.

Çıtak’a yanıt veren Tatlıses ise iddiaları yalanlamış, “Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim” ifadelerini kullanmıştı.

Tartışma gündemden düşmezken İbrahim Tatlıses’ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yardımcısı Tuğçe ile çektirdiği fotoğrafı ‘At gitsin’ şarkısı eşliğinde paylaşan Tatlıses, şunları yazdı:

“Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki bana; ‘Baba bunlarla muhatap olma. Şimdi Tuğçe Hanım sana bir kahve yapsın için yan yana, bak keyfine.’ Tuğçe Hanım da kahve yaptı. Birlikte içiyoruz. Saygı ve sevgiyle…”

İbrahim Tatlıses şiddet gördüğünü söyleyen kızı Dilan Çıtak’ı yalanladı: Kumanda fırlattı

Kaynak: TELE1