Dikine katlanabilir telefon Samsung W20 5G geliyor

Yayın tarihi: 5 Kasım 2019 Salı 4:10 pm - Güncelleme: 5 Kasım 2019 Salı 4:10 pm

Dikine katlanabilir telefon Samsung W20 5G için geri sayım başladı. Bakalım Samsung yeni katlanabilir telefonunu ne zaman tanıtacak?

Galaxy Fold ile katlanabilir telefon furyasını başlatan Samsung, bu modelde yaşanan ekran kırılma olaylarından sonra telefonunun satışa sunulma tarihini ötelemişti. 2019 yılı bitmeden söz verdiği ülkelerde satışa sunulacak olan Galaxy Fold, 1.980 dolarlık fiyatı ile çok ses getirecek gibi görünüyor. Samsung, katlanabilir telefon konusunda yoluna devam edeceğini bugün resmi olarak açıkladı.

Kasım ayı yani bu ay içerisinde düzenlenecek olan etkinlikte Samsung yeni katlanabilir telefonunu tanıtacağını duyurdu. Samsung W20 5G adını taşıyacak olan telefon bu sefer farklı bir katlama tekniği ile gelecek. İsminden de anlaşılacağı gibi 5G desteğine sahip olacak olan telefon, yatay yerine dikine katlanacak.

İşte yepyeni tasarımı, 4 ana kamerasıyla iPhone 12

Gücünü geçtiğimiz günlerde tanıtılan Exynos 990 yonga setinden alacak olan telefon minimumda 8 GB RAM ile gelecek. Dikine katlanması ile daha kullanışlı bir deneyim sunacak olan telefonun yine 2.000 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Samsung W20 5G

Katlanabilir telefonların ilk etapta tutması biraz zor görünüyor. Kullanışı bir yana bırakacak olursak bu fiyatlar ile bu modelleri satın alacak kişilerin çok az olacağı aşikar. Bakalım ilerleyen yıllarda katlanabilir telefonlar beklenen etkiyi yaratabilecek mi?