Didimli gençlerden örnek davranış

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 6:34 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 6:34 pm

Geçtiğimiz günlerde Didim’de yaşayan gençler farkındalık oluşturmak ve çevre duyarlılığına önem vermek amacıyla, Manastır Koyu’nda çevre temizliği gerçekleştirdi.

Geleceğimizin aydınlık yüzleri olan gençlerimiz tarafından gerçekleştirilen çevre temizliği ve farkındalık etkinliği kapsamında, gençler çevreyi temiz tutma görevinin sadece belediyelerin olmadığını vatandaşlarında bu konuda duyarlı olmaları gerektiğinin altını çizdi.

2 SAATTE 26 POŞET ATIK

Didim’de yaşayan gençler tarafından Manastır Koyu’nda gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında; bölgede bulunan maske poşet plastik, cam şişeler ve birçok madde doğadan arındırılırken yaklaşık 2 saat içerisinde 26 poşet atık toplandı. Gençler herkesin doğaya karşı sorumlu olduklarını belirtirken, çevre temizliği konusunda daha fazla duyarlılık beklediklerini ifade etti.

BAŞKAN ATABAY: DOĞAMIZI TEMİZ TUTMALIYIZ

Gençler tarafından yapılan çevre temizliği ve farkındalık etkinliği için teşekkür eden Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Çöp toplama işinin sadece belediyelere ait olmadığını gençlerimiz bize gösterdi, bu duyarlı davranışları için kendilerine gönülde teşekkür ediyorum. Lütfen çevre temizliği konusunda biraz daha duyarlı olalım ve doğamızı temiz tutalım” dedi.