Didimli balıkçılardan Başkan Atabay’a destek

Yayın tarihi: 18 Eylül 2020 Cuma 12:21 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2020 Pazartesi 12:23 pm

Didim, Yeni Mahalle de bulunan Balıkçılar ve Manavlar Çarşısı esnafı, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a destek ziyaretinde bulundu.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’a yönelik sosyal medya platformlarında çıkan karalama haberler ve ahlaksızca iftiralara bir tepkide Didim Balıkçılar ve Manavlar Çarşısı esnafından geldi. Başkan Atabay’a yönelik yapılan çirkin saldırılara büyük tepki gösteren Didim Balıkçılar ve Manavlar Çarşısı esnafı Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ı makamında ziyaret ederek destek oldular.

Didim’de rant çetelerine izin vermediği için Başkan Atabay’a yönelik karalama haberler yapıldığını belirten esnaflar; “Didim’de rant çetelerine ve illegal yapılanmalara karşı geçit vermediği için Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay ahlaksızca iftiralara uğramıştır. Bu iftiraları atanları şiddetle kınıyoruz. Bizler Deniz Başkanımızın daima yanındayız” dediler.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

Esnaflar; “Başkanımız Didim’e büyük hizmetler gerçekleştirdi. Bunlardan birisi de Balıkçılar ve Manavlar Çarşısının yenilenmesi oldu. Çarşımız yeni hali ile daha temiz ve sağlıklı bir ortam haline geldi. Başından sonuna kadar çalışmalarla titizlikle ilgilenen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.
Desteklerinden dolayı esnafa teşekkür eden Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “ Rant çetelerine geçit vermediğim için ahlaksızca iftiralar ve kumpaslarla karşı karşıya kaldım. Evim kurşunlandı, kızım kaçırılmaya çalışıldı. Şimdi de ahlaksızca iftiralara uğruyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar beni yıldıramazlar. Bu çetelere kesinlikle boyun eğmeyeceğim. Didim’in ve Didimlinin hakkını kimseye yedirmeyeceğim. Attıkları çirkin iftiralar ve kurdukları kumpasın altında kendileri ezilecekler” dedi.

Başkan Atabay, “Göreve geldiğimiz günden beri faaliyete geçirdiğimiz büyük projelerden birisi de Balıkçılar ve Manavlar Çarşısı oldu. Bu projeyi gerçekleştirirken kentimizde mahalle ve esnaf kültürünün kaybolmamasını istedik. Kentimize estetiğine yakışır 2 katlı güzel ve büyük bir çarşı inşa ettik. Her birinde soğuk hava deposu olacak şekilde dükkanlar ve üst katında balık yeme ve pişirme yerleri bulunan çarşımızın inşaatını esnafımıza söz verdiğimiz gibi kısa zamanda bitirerek kullanıma açtık. Ufak tefek eksikliklerimiz var, bunları da en yakın zamanda tamamlayacağız. Yeni Balıkçılar ve Manavlar çarşımız tüm esnafımıza hayırlı olsun.” dedi.