Didim’de koronavirüse karşı sıkı tedbirler alınıyor

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2020 Cuma 4:16 pm - Güncelleme: 21 Ağustos 2020 Cuma 4:16 pm

Geçtiğimiz aylarda tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ardından normalleşme sürecinde kentimizde dezenfekte çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Yaz aylarınca yerli ve yabancı birçok turistin ziyaret ettiği yerlerden biri olan Didim’de koronavirüse karşı önlemler alınmaya devam etti. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’da konuyla ilgili açıklama yaptı:

İlçemizin turizm kenti olması, sezon boyunca yerli ve yabancı turistleri ağırlamasından dolayı tedbirleri elden bırakmayan Didim Belediyesi, İlçemizdeki işletmelerde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalarına yerli ve yabancı turistlerin yoğun bulunduğu bölgelerden birisi olan Altınkum Yalı caddesinde gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bölgede bulunan işletmeleri tek tek dezenfekte etti.

HALKIN SAĞLIĞI İÇİN SIKI TEDBİRLER ALINIYOR

Halkın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için sıkı önlemler aldıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay şöyle söyledi:

“Virüsün yayılmaya başladığı ilk günden itibaren, sıkı önlemler aldık, ilk günden bu yana dezenfekte ve temizlik çalışmalarına hiç ara vermedik, özellikle turistlerimizin yoğun bulunduğu Altınkum Yalı Caddesinde dezenfekte çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için dezenfekte çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.