Didim’de görevini yapan zabıta ekiplerine saldırı

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2020 Cuma 4:48 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2020 Cuma 4:48 pm

Didim Beleidyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pandemi sürecinde kentin sahil bölgelerinde vatandaşlardan gelen şikayet ve talepler doğrultusunda seyyar midye satıcıları ile mücadeleye aralıksız devam ediyor.

Denetimler esnasında, sahillerde tespit edilen seyyar midye satıcılarına Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Satıcılar Zabıta personellerin görevlerini yapmalarını engellemek amacıyla sözlü ve fiziki saldırılar gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin olaya müdahale ederek saldırganları etkisiz hale getirirken, saldırganlar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Personellerimiz görevini gerçekleştirirken fiziki ve sözlü saldırılara maruz kalmıştır, Emniyet güçleri saldırganlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlatmışlardır, bu gibi saldırılar Didim’in sağlığı ve huzuru için verdiğimiz mücadeleye engel olmayacak, aksine vatandaşlarımızdan aldığımız destek ile güçlenerek devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.