Didem Soydan’dan Sabah gazetesine: Ödünüz kopuyor değil mi

Yayın tarihi: 26 Aralık 2020 Cumartesi 9:58 am - Güncelleme: 26 Aralık 2020 Cumartesi 9:58 am

Didem Soydan, “Sabah gazetesi bilerek yalan haber yapmak sizlerin DNA’sına işlemiş bunu biliyoruz ama bizzat kampanyanın başında biri olarak sizi mecburen düzeltmek durumundayım” dedi.

Köy Okulları Yardım Projesi, ihtiyaç sahibi 700 öğrenciye tablet gönderdi. Ancak, Sabah gazetesinde yer alan haberde ise, bu tabletlerin Ebru Şallı tarafından gönderildiği yazıldı. Kendisi de projede yer alan Didem Soydan, Sabah gazetesinin bilerek yalan haber yaptığını söyledi.

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Didem Soydan, “Sabah gazetesinin yaptığı yalan haber üzerine Köy Okulları Yardım Projesi’nin açıklaması aşağıdadır. Sabah gazetesi bilerek yalan haber yapmak sizlerin dnasina işlemiş bunu biliyoruz ama bizzat kampanyanın başında biri olarak sizi mecburen düzeltmek durumundayım.” açıklamasında bulundu.

Sabah gazetesi yalanından bahsediyorum. Tek başına bir yere yalakalanmadan, önemli biri ile bağlantısı olmadan sadece düzgünlük ve iyilikle yapılan bir projeyi duyurmaya? Ödünüz kopuyor di mi ? @Sabah”