Didem Soydan’dan dikkat çeken ezan paylaşımı!

Yayın tarihi: 6 Şubat 2020 Perşembe 1:09 pm - Güncelleme: 6 Şubat 2020 Perşembe 1:09 pm

Model Didem Soydan, kendisini rahatsız eden yorumlara verdiği tepkilerle sosyal medyada dikkat çekiyor. Birbirinden farklı konularda paylaşımlar yapmaktan geri durmayan Didem Soydan bu defa sabah ezanıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Soydan, özellikle takipçileriyle girdiği polemiklerle dikkat çeken bir isim… Kendisini rahatsız eden yorumlar konusunda tepkisini net bir şekilde ortaya koyan Soydan aynı zamanda çirkin paylaşımda bulunanları ifşa etmekten de geri durmuyor. Instagram hesabı üzerinden gündelik hayatına dair çok sayıda paylaşımda bulunan başarılı isim aynı zamanda kariyeriyle ilgili paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Didem Soydan’dan tacizciye: Benimle seks yapmadan öleceksin

DİKKAT ÇEKEN SABAH EZANI PAYLAŞIMI

Çok farklı konularda paylaşımlarda bulunan Didem Soydan bu defa da sabah ezanıyla ilgili bir yorumda bulundu. Yaşadığı öksürük krizleri nedeniyle uyumakta zorluk çektiğini söyleyen Soydan, uykusuz kaldığı bir gecenin sabahında denk geldiği ezan sesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Nişantaşı’ndan bildiriyorum. Duyduğum en efsane ezan okunuyor. Tabiri caizse hoca döktürüyor. Meğersem böyle okunmalıymış. (İlk defa sabah ezanı duymadım. ‘Efso duyarlara’ çıkmaya çalışmayın, acımam paylaşırım) neyse, kötüsü ne kadar kulak tırmalıyorsa, iyisi de su gibi aktı. Hocam tebrikler. Ben, boğazım parçalanana kadar öksürmekle meşgul olduğumdan uyanığım haliyle”

Manken Didem Soydan’dan, Twitter’daki estetik paylaşıma olay ‘Sizi sayfama köpek yaptı!’ yanıtı