Didem Arslan Yılmaz canlı yayında Zafer Arapkirli’ye ateş püskürdü: Gazeteci adam…

Yayın tarihi: 17 Aralık 2019 Salı 5:12 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı 5:15 pm

Habertürk’te Türkiye’nin Nabzı programını sunan Didem Arslan Yılmaz, gazeteci Zafer Arapkirli’nin sosyal medya hesabından kendisine yönelik açıklamalarına canlı yayında tepki gösterdi.

BMC Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, canlı yayına bağlanarak Ethem Sancak ile tartıştı.

Gazeteci Zafer Arapkirli de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada programın moderatörü Didem Arslan’ı hedef aldı.

Zafer Arapkirli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “YAZIKLAR OLSUN @arslandidem Ethem Sancak’ın ve yandaş yalaka bir gazetecinin, Habertürk yayınına cevap için bağlanan CHP Grup Başkanvekilini (bağırarak) susturmalarına izin verdiğin için. Bu yayınınız, TV tarihinin yüz karasıdır. Sana bu işleri böyle mi öğrettik?” dedi.

Didem Arslan Yılmaz da Zafer Arapkirli’nin mesajına canlı yayında cevap verdi.

Yılmaz canlı yayında yaptığı açıklamada Arapkirli’nin mesajını okuyarak şöyle cevap verdi:

“Birincisi ben bu işi Zafer Arapkirli sizden öğrenmedim. İkincisi korkmuyorum. Üçüncüsü biz Sayın Engin Özkoç’a, Ethem Sancak’la beraber yayın davetinde bulunduk. Sayın Engin Özkoç, Ethem Sancak’la beraber bu yayına katılmayacağını söyledi.

Ve bütün cevap hakkını da kullandı. Siz de televizyonculuk yaptınız. Belki biliyorsunuzdur. Tartışma oldu. Tartışma sırasında bağzı sözler yarım kalmış olabilir. Ama ben bu işi Zafer Arapkirli sizden öğrenmedim.

Öğrenmek de istemem. Bu ifadelere baktığınızda, bunu da belirteyim yani. Gazeteci adam böyle tweet atmaz. Hangi hıncınız var, bilmiyorum ama… Önce bir oturun külahı önünüze koyun, düşünün. Ondan sonra tweet atın.”

Zafer Arapkirli daha sonra Didem Arslan Yılmaz’ın canlı yayındaki sözleri sonrası sosyal medya hesabından yeni açıklama yaptı.

Arapkirli’nin açıklamaları şöyle:

“YALAN SÖYLÜYORSUN @arslandidem

– En az 10 kez “Abi sizden çok şey öğrendik. Öğreniyoruz. Siz bizim ustamızsınız abi” sözünü hatırlıyorum. – “Hiç aynı yerde çalışmadık…” dedikten 5 saniye sonra “Bir ara burada da çalıştınız beraber haber sunduk” diyerek beni teyit ediyorsun.

AYIP EDİYORSUN @arslandidem

– En az 10 kez “Abi sizden çok şey öğrendik. Öğreniyoruz. Siz bizim ustamızsınız abi” sözünü hatırlıyorum. – “Hiç aynı yerde çalışmadık…” dedikten 5 saniye sonra “Bir ara burada da çalıştınız beraber haber sunduk” diyerek beni teyit ediyorsun. ”

KENDİNİ KÜÇÜLTÜYORSUN @arslandidem

-En az 10 kez “Abi sizden çok şey öğrendik. Siz bizim ustamızsınız abi” sözünü hatırlıyorum. -“Hiç aynı yerde çalışmadık…” dedikten 5 saniye sonra “Bir ara burada da çalıştınız beraber haber sunduk” diyerek beni teyit ediyorsun. Ayıp Didem.

AYIPTIR @arslandidem

İktidar kanadından bir siyasetçi-işadamı ile birlikte canlı yayında muhalefet milletvekilini ezdirmek, sana bir kariyer zıplaması sağlıyorsa, bu övünülecek bir şey değil. Bu haline sinirlenip bana cevap yetiştirmeye kalkma. Bu akşamdan bir ders al.

HABERTÜRK SUNUCUSU @arslandidem

Sen iyi bir gazeteciydin. Ama asla iyi bir sunucu olamadın. Çalıştığın kanalın yayın politikasının girdabına kapılıp kendini bu hallere düşürmemeliydin. Sonra da kendine hırslanıp ağabeyine (aklınca) lâf yetiştirmek daha da ayıp. Yazık.

YAZIK BE DİDEM… @arslandidem

ATV ve A Haber’de çalışmış olmak ayıp değil. Habertürk’te de çalışmak ayıp değil ben de 2 dönem çalıştım. Sen hala çalışıyorsun. Çalıştığın yerlerde kime ve neye (iktidara mı gazeteciliğe mi?) hizmet ettiğin önemli. Herkes hepimizi iyi tanıyor.

AYIPTIR DİDEM @arslandidem

ATV ve A Haber’e transfer olmayı “ayıp” diye sunuyorsun. Orada çalışan arkadaşlarına hakaret ediyorsun. (Beni ilgilendirmez tabii) Sana birisi kalkıp da “Onca yıl Habertürk’te nasıl barındın?” diye sorarsa, vereceğin cevabı merak ediyorum. Yazık..

YAZIKTIR @arslandidem

Benim çalıştığım yerlerden (ATV ve A Haber dahil) neden atıldığımı sen de bilirsin, cümle alem de biliyor. İKTİDARA YANDAŞLIK VE YALAKALIK YAPMADIĞIM İÇİN (oraları yönetenlere sor anlatsınlar) Senin orada 10 yıldır nasıl barındığını da anlatsınlar.

YÜREĞİN YETİYORSA, CANLI YAYINA BAĞLA BENİ @arslandidem

Var mısın? Ben Ethem Sancak ve diğer konuk gazetecilerle birlikte koro halinde susturabileceğin biri değilim. Biliyorsun. O yüzden yüreğin yetmez. Bağlasana beni @HaberturkTV
canlı yayına. Bekliyorum. Haydi!…

EY HABERTÜRK @HaberturkTV ve @arslandidem

Ekrandan sallayıp yalanlarla adam suçlamak kolay. Bağlasanıza canlı yayına. Ya da bir gece (yüreğiniz yetiyorsa) beni davet etsenize konuk olarak. Orada herkes bildiğini bilmediğini anlatsın. Var mı yüreğiniz? Herkes görsün yandaşı”