‘Devletin yalakasıyım’ diyen Hakan Ural’a Sevcan Orhan’dan tepki

Yayın tarihi: 19 Nisan 2022 Salı 8:14 am - Güncelleme: 19 Nisan 2022 Salı 8:14 am

Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan, sosyal medyadan isim vermeden paylaşımda bulundu. Orhan, “Hadi ben devletin yalakasıyım hamdolsun, sen neyin yalakasısın?” diyen Hakan Ural’a, “Yalaka koyun, kasabın keskin bıçağını övermiş.” ifadeleri ile tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’ta bulunan Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen iftar programında; sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle bir araya geldi.

Hakan Ural: Ben devletin yalakasıyım hamdolsun

Programda bir konuşma yapan Erdoğan, “İlhamını bu topraklardan, bu milletten, bu medeniyetten alan hiç bir sanat eserinin başarısız olmayacağına inanıyorum. Biz de verdiğimiz desteklerle daima sanatçılarımızın yanında yer aldık, yer almayı sürdüreceğiz. Korsanla mücadeleden telife, tiyatrodan sinemaya kadar pek çok farklı başlık altında verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz” dedi.

İftara katılanlar programın ardından adeta, “En güzel ben överim” yarışına girdiler.

“BEN DEVLETİN YALAKASIYIM HAMDOLSUN”

Magazin programı sunucusu Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iftar programında verdiği pozlara sosyal medyadan gelen eleştirilere tepki göstererek, “Hadi ben devletin yalakasıyım hamdolsun, sen neyin yalakasısın? O saray dediğiniz yer senin Türkiye Cumhuriyeti’nin temsilidir” ifadelerini kullandı.

“YALAKA KOYUN…”

Ural’ın ifadelerine Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan’dan tepki geldi. Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yalaka koyun, kasabın keskin bıçağını övermiş.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından Orhan’ın isim vermeden yaptığı paylaşımda, hem Ural’ı hem de iftar programına katılan diğer ünlü isimleri kastettiği iddia edildi.