MHP’den, ‘Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı, durumu kritik’ iddiasına ilişkin açıklama

Yayın tarihi: 2 Ekim 2019 Çarşamba 9:13 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2019 Perşembe 12:57 am

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun kritik olduğu iddia ediliyor. Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi (AKAM) Başkanı Kemal Özkiraz, Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin ciddi söylentiler duyduğuna ilişkin sosyal medyada bir mesaj paylaştı. Özkiraz’ın açıklamasının ardından MHP’den açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun kritik olduğu iddia ediliyor. Sosyal medya ve Ekşi Sözlük’te de Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında ciddi iddialar yer alıyor.

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu! Tüm programları iptal edildi…

Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi (AKAM) Başkanı Kemal Özkiraz da Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin ciddi söylentiler duyduğunu sosyal medyada paylaştı.

Özkiraz paylaşımında, ”Devlet Bahçeli’nin sağlığını ile ilgili ciddi ve kötü söylentiler duyuyorum. MHP ise bu konuda tatmin edici bir açıklama yapmıyor. Çizgisini beğenmiyorum ama hepimiz insaniz Allah şifa versin.” ifadelerini kullandı.

Özkiraz’ın mesajının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

İddiaların asılsız olduğunu dile getiren Yalçın, Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.

Yalçın’ın açıklaması şöyle:

”Bugün akşam saatlerinden beri İnternet ortamındaki bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna dair asılsız bir iddia dolaştırılmaktadır.

…Bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir. Camiamızda infial yaratmak, fitne ateşini harlamak için ortaya atılmış olan bu maksatlı iddia, alçakça üretilmiş bir yalandan ibarettir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye’se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir.”