Erdoğan düzeltmeye çalışırken Bahçeli doktorları hedef aldı! Gidişleri olsun gelişleri olmasın

Yayın tarihi: 15 Mart 2022 Salı 10:35 am - Güncelleme: 15 Mart 2022 Salı 5:13 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan’ın  Doktorlar’ın yurtdışına göçünü hedef alarak ‘Giderlerse gitsinler” sözlerinin ardından Bahçeli’de  Türk Tabipleri Birliği’ni hedef alarak, “Gidişleri olsun da gelişleri olmasın” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de gerçekleşen haftalık grup toplantısında gündeme dair açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısını tekrar hedef alan Bahçeli, ” Türk Milleti kimden özür dileyecek, neden özür dileyecek, nedir senin meselen?  diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’na 3 soru sorduğunu belirten Bahçeli, CHP lideri’nin sosyal medyadaki ‘Emoji’li yanıtı için ise, “Sorularıma cevap vermediğin zaman hepsine evet dediğin kabul edilecektir. Emoji de seni kurtaramaz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan “Gidiyorlarsa gitsinler” çıkışından geri adım attı

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

14 Mart Tıp Bayramı, eşsiz ve emsalsiz bir özverinin tüm sağlık çalışanlarımızda bayraklaştığının göstergesidir.

Canı veren Allah’tır, elbette alan ya da alacak olan Allah’tır. Kovid-19 ile mücadelede tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız insan üstü bir gayret ile mücadele etmişlerdir. Hepsine şükran duyuyoruz. Gece demediler, gündüz demediler, adeta bir fedakarlık anıtı haline geldiler.

İnsan ve toplum sağlığının müdafaası amacı ile yapılan her çalışma, gösterilen her çaba milletimizin baş tacıdır. Doktorlarımız başta olmak üzere sağlık çalışanlarımızın haklı taleplerinin farkındayız. Cumhurbaşkanımızın 5 müjdesinin yok yerinde olduğu kanaatindeyiz. Emekli olanlara yansıyacak olması, aile hekimlerinin maaşlarının artması ve saldırıların CMK kapsamında katalog suçlara eklenecek olması çok müspet bir gelişmedir. Cumhur İttifakı sağlık çalışanlarımızın her zaman destekçisidir.

TTB’Yİ HEDEF ALDI: GİDİŞİNİZ OLSUN DA DÖNÜŞÜNÜZ OLMASIN

TTB’nin kara propagandanın nifak yuvası olarak her yalana, iftiraya sarıldığı aleni şekilde ortadadır. Bunlar Hipokrat yeminlerini çiğneyen yüz karalarıdır. Hekimlerimiz Türkiye’yi terk ediyorlarmış, kalpleri vatan ve millet sevgisi ile çarpan hekimlerimizin hiçbir yere gittiği ve gitmeye çalıştığı yoktur. TTB’ye bakarsak Türkiye sağlık sisteminde çoktan iflas bayrağını çekmiştir. Bu ülkeden gitmesi gereken birileri varsa TTB’nin yönetimine çöreklenmişlerdir. Gidişleri olsun da, dönüşleri olmasın. Bunların dışında yine gidenler olursa keyifleri bilir.

Her gecenin bir sabahı vardır. O sabahın ışıkları görünmüştür.

ÇANAKKALE MESAJI

Kınalı kuzuların şeref madalyasıdır Çanakkale. Vurulup da düşmeyenlerin, şahit olup da geri çekilmeyenlerin onur meşalesidir Çanakkale. Küresel ve bölgesel senaryolar Çanakkale’de çöpe atılmıştır. Sömürge hesapları, esaret projeleri suya düşmüştür. Milletler ve medeniyetler sahnesi burada kurulmuş, daha da sertleşmiştir. Çanakkale geçilememiştir, Türk vatanı ele geçirilememiştir. En ileri savaş makineleri ile karşımıza çıktılar, yenilmedik. Hedef alınan sadece milletimiz değil, koskoca tarihimizdi. Düşmanı denizde batırdık, karada bitirdik. Bize düşen Çanakkale’den ders çıkarmak, ihtiyaç olursa da kanlarımız ile yeni bir destan yazarak bu vatana sahip çıkmaktır.

Tarihimize kirli demek nankörlüktür, vatan ve millet sevgisinden nasipsizliktir. Kılıçdaroğlu’nun kastettiği Türk milletinin tarihi ise önce Çanakkale’ye bakmasını, zillet emellerini tekrar gözden geçirerek aklını başına devşirmesini tavsiye ederim. Türkiye’nin yüzünü kızartacak bir tarihi yoktur. Bunu iddia edenler Çanakkale’de tepelediğimiz düşmanın bugünkü devamıdır.

Çanakkale bir şuurdur, bir ufuktur, bir gururdur, aziz şehitlerimizin zafer emanetidir. Bu emanet başımız üstündedir, namusumuzdur asla kirletilemeyecektir. Kılıçdaroğlu kendisi ve kendi tarihi ile yüzleşebilir. Bizce bir sakıncası yoktur. Beklenen de budur. Türk tarihi ile yüzleşmek istiyorsa uyarıyorum ki, bu tarih Kılıçdaroğlu’nun tarihi değildir. Buna hiç hakkı yoktur. Yozgat’ta başka, Diyarbakır’da başka konuşan siyasetçiye güven olmaz.

Kılıçdaroğlu, ABD’nin Kızılderililerden özür dilediğini söylüyor. Kızılderililere soykırım yapıldı. Kılıçdaroğlu ağzındaki baklayı çıkar da bilelim. Türk Milleti kimden özür dileyecek, neden özür dileyecek, nedir senin meselen? Türkiye kimlere özür borçlu, söyle de bilelim. Kılıçdaroğlu’nun belli ki diyet borcu vardır.

Kılıçdaroğlu Bahçeli’nin tweet’ine emoji ile yanıt verdi

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Savaşın 20’nci günündeyiz. Rusya ile Ukrayna’yı kapsamına alan ateşkesin acilen tesisi, kalıcı barışın inşası için tek yol diplomasi ve diyalogdur. Barışın dışında ikinci bir seçenek yoktur. Uluslararası toplumun inisiyatif üstlenmesi gerekmektedir. Karadeniz’in kuzeyinde yeni bir Suriye çıkarmanın kimseye faydası olmayacaktır. İki ülkenin birini diğerine tercih etmeye niyetimiz yoktur. Tutumumuz ilkeseldir. Türkiye’yi Rusya’ya karşı yaptırıma zorlayan çevreler samimi ve dürüst değildir. Ülkemiz Rusya’nın savaş gemilerine geçişi kapatmıştır. Bizden talep edilen ne var ise orantısızdır. Türkiye’nin özel şartlarını dikkate almayan tek yanlı beklentilerdir. Bazı siyasilerin sık sık S-400’leri gündeme taşımaları başkalarının ajandalarına göre hareket ettikleri görülmektedir. Batı’nın gizli gündemine nasıl kapıldıkları tüm berraklığı ile ortaya çıkmıştır. Bu doğru değildir, Türkiye’nin çıkarına değildir. Dış politikada duygusallık, manevrasızlık, dolduruşa gelmek çok tehlikeli kırılmalara yol açar. Devlet yönetmek başkadır, her yelkene rüzgar açmak başkadır. Türkiye’nin Ukrayna politikası makuldur, dengelidir. Kimse ezbere konuşmasın. Kimse yabancı başkentlerin merceğinden gelişmelere bakmasın. Bu ülke Amerikalılardan daha çok Amerikalı geçinenlerden, NATO’culardan daha NATO’cu geçinenlerden çekmiştir.

Uluslararası kuruluşlar inandırıcılıklarını kaybetmiştir, havlu atmıştır. Müesses nizam her yerinden yara almıştır. BM teşkilatı, kanın durması, barışın sağlanması hususunda hiçbir şey yapılamamıştır. Artık yeni bir reforma ihtiyaç vardır, bu kaçınılmazdır.

2022 yılında ölmek istemiyorum diyen Ukraynalı kız çocuğunu herkes duydu da 2014’te ağır bombardıman sonrası 3 yaşındaki yaralı Suriyeli kız çocuğunun ‘Sizi Allah’a şikayet edeceğim’ sözünü kimse duymadı.

“EMOJİ’DE SENİ KURTARAMAZ”

Kılıçdaroğlu, dünya Antalya’yı konuşurken Antalya’ya gitmesi görmezden gelinecek bir alçalma değildir. Kılıçdaroğlu’na 3 soru sordum. Kılıçdaroğlu twitter paylaşımımızı alıntılayarak emoji ile cevap vermiş bu ergenliği bırak. Amacın nedir ona cevap ver. Diyarbakır cezaevinde sözde işkence görenleri andında şehitlerimize bir Fatiha okudun mu? Sorularıma cevap vermediğin zaman hepsine evet dediğin kabul edilecektir. Emoji de seni kurtaramaz. Bugünkü CHP, HDP’nin kostüm giymiş halidir. PKK’nın yedek kulübesidir. Barıştıracağım demek Türkiye’de savaş olduğunun itirafıdır. Bu kem sözdür. Türkiye’de Terör sorunudur. Bunun da kökü kazınacaktır. Demirtaş’ı Kavala’yı serbest bırakacağım demiş. Nasıl yapacaksın hakim değilsin savcı değilsin. Senin hukuk anlayışın bu mu?