Bahçeli: İnsan hakları askıda değildir, aksini iddia eden siyasi yağmacı, dolandırıcıdır

Yayın tarihi: 20 Ekim 2020 Salı 11:01 am - Güncelleme: 20 Ekim 2020 Salı 11:40 am

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında başlattıkları askıda ekmek kampanyasına yönelik eleştirilere tepki gösterdi, “İnsan hakları, demokrasi askıda değildir. Aksini iddia eden siyasi dolandırıcı, siyasi yağmacıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, başlattıkları askıda ekmek kampanyasına yönelik eleştirilere, “Bu küstahlar ekmeksizlikleriyle, vefasızlıklarıyla, döneklikleriyle Türkiye düşmanlarının içimizdeki Truva atı şeklinde hafızalarımıza kazınmışlardır” şeklinde tepki gösterdi.

Bahçeli, “Askıda Ekmek Kampanyası siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliğidir. İnsan hakları, demokrasi askıda değildir. Aksini iddia eden siyasi dolandırıcı, siyasi yağmacıdır” diye konuştu.

Bahçeli, kampanyayı “Milliyetçilik, askıya koymak değildir” diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a ise, “Sen nereden bilirsin milliyetçiliği” yanıtını verdi.

Akşener: Hayaller doğalgazda zengin olmuş Türkiye, gerçekler askıda ekmek kampanyası!

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

ASKIDA EKMEK KAMPANYASI ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ

“Manevi dayanışmayı hedefleyen paylaşmayı önceliği alan, askıda ekmek kampanyamıza yüzsüzce kulp takıp kara çalanlar utanmalarını kaybetmiş gafillerdir. Bizi eleştirenlerin evlerinde ekmekleri yoksa dosdoğru talep edip bizden ekmek istesinler, layık değilseler bile onlara da gönderecek cömertlik bizde vardır. Aç yatmasınlar sonra onun bunun eline düşüyorlar, esaret altına giriyorlar. Bunlar yağmurun hemen altından biten zehirli mantar gibiler. Bu küstahlar ekmeksizlikleriyle, vefasızlıklarıyla, döneklikleriyle Türkiye düşmanlarının içimizdeki Truva atı şeklinde hafızalarımıza kazınmışlardır.”

“İNSAN HAKLARI, DEMOKRASİ ASKIDA DEĞİLDİR; AKSİNİ İDDİA EDEN SİYASİ DOLANDIRICI, YAĞMADIR”

“Askıda Ekmek Kampanyası siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliğidir.
İnsan hakları, demokrasi askıda değildir. Aksini iddia eden siyasi dolandırıcı, siyasi yağmacıdır.”

Bahçeli’nin askıda ekmek kampanyasına tepki: Bir karar versin; Türkiye uçuyor mu, ekmeğe muhtaç mı?

AZERBAYCAN-ERMENİSTAN ÇATIŞMALARI

“Dağlık Karabağ meselesi sıradan bir mesele değildir. Asıl sahibine geçmesinin zamanı gelip çatmıştır. Ermenistan hem korkak hem hain hem de savaş suçlusudurMinsk Grubu Ermenistan’a silah temin etmektedir.Ermenistan Terter’de mezarlığı kana bulayacak kadar kana susamıştır. Dağlık Karabağ’da kimin kiminle yürüdüğü, zulüm ittifakı yaptığı bellidir. Haklı olan ve mağdur olan ülke Azerbaycan’dır. Dağlık Karabağ’da zafer Azerbaycan’ın olmalıdır. Ermenistan işgal ettiği topraklardan derhal çekilmelidir.”

“Soros uşakları demokrasi iradesini yok saymalarının bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Bizim kararlılığımız karşısında yılan dillerini yutmaktan başka seçenekleri olamayacaktır. ”

“EKMEKSİZLER KENDİNİ ELE VERMİŞLERDİR”

“Karadeniz’de 21 Ağustos’ta bulunan 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervine ilave olarak 85 milyar metreküp doğalgaz rezervinin bulunması ekonomideki iyimser beklentileri kamçılamıştır. Doğalgaz rezervindeki gelişmeler karşısında yüzleri asılan, canları sıkılan, moral seviyeleri inişe geçen ekmeksizler kendilerini ele vermişlerdir.”

‘IŞIKLAR YANIYOR’ TARTIŞMASI

“Işıklar yanıyor mesajıyla kafalarında yer etmiş darbe özlemlerini sosyal medya kanalıyla paylaşan sorumsuzların, ışığı yakanların da kapatacak olanın da sadece aziz millet olduğunu bilmeleri hem tavsiyemiz hem de ikazımızdır.”

Babacan’dan Bahçeli’ye: Milliyetçilik askıya ekmek koymak değildir