Bahçeli’den Altılı Masa’ya çağrı! “Erdoğan’ın etrafında tek yumruk olalım”

Yayın tarihi: 15 Ocak 2023 Pazar 12:41 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2023 Pazar 12:55 pm

Altılı Masa’yı ağır sözlerle hedef alan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Ey CHP ey İYİ Parti ey değerli diğer altılı masa mensubu parti başkanları Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yanında el ele verelim güçbirliği yapalım” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, MYK, MDK Milletvekilleri Ortak Toplantısı’nın kapanışın konuştu. Bahçeli,  Altılı Masa’yı ‘zillet’ ‘soysuz saptırma’ ifadeleri ile hedef aldığı konuşmasında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlik çağrısı yaptı. Bahçeli, Altılı Masa’nın ‘değerli genel başkanlarının’ Erdoğan’ın yanında ‘el ele’ durması gerektiğini iddia etti. Bahçeli, seçimlerin de baharda olacağını söyledi. Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bildiğiniz ve takip ettiğiniz üzere cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir. Türk milleti 2023 seçimlerinde geleceğini oylayacaktır.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ‘tek adam’ yaftası yapmak soysuz bir saptırmadır. Yatıyorlar kalkıyorlar cumhurbaşkanlığı sistemine iftira atıyorlar. Aziz milletimiz yeni sisteme alışmış kaya gibi arkasındadır.

“TEK YUMRUK OLALIM”

Türk milletinin sesini dinleyin. Milletvekili genel seçimine her zaman olduğu gibi adaylarınızı ile girin kazandığınızı sandalye ile temsil görevini üstlenin. Ancak cumhurbaşkanı adayı konusunda Recep Tayyip Erdoğan etrafında tek yumruk olalım. Cumhuriyet’in yeni yüzyılına birlikte taşıyalım. Gelin bu şerefe ortak olun. Ey CHP ey İYİ Parti ey değerli diğer Altılı Masa mensubu parti başkanları, kazanamayacağınız demokratik müsabakaya girmeden dönün. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yanında el ele verelim güçbirliği yapalım bu başarının müfakatı da sizde olsun. 1923 milli birliğin, kökeni mesebi anadili ne olursa olsun millet evlarının eseriydi. 2023 de neden aynısı olmasın. Haydi buyrun zaman kucaklaşma zamandır.

Darbecilerin umudu zillet ittifakıdır. Haçlı bakiyelerinin umudu zillet ittifakıdır. Türk milleti 2023’te kaderini oylayacaktır”

 

 

Bahçeli’den ‘erken seçim’ açıklaması!