Dev maçta inanılmaz son! ManU 90+3’te bileti kaptı

Yayın tarihi: 7 Mart 2019 Perşembe 6:41 am - Güncelleme: 7 Mart 2019 Perşembe 6:43 am

Paris Saint Germain Manchester United maçı ve Porto Roma maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu heyecanı devam etti. VAR’ın damga vurduğu gecede Manchester United, 90+2’de VAR uyarısı ile gelen penaltıda Rashford’un golüyle Paris Saint Germain’i 3-1 yenerek çeyrek finale çıktı.

Cüneyt Çakır’ın düdük çaldığı maçta ise Porto, ikinci uzatma devresinde 117’de VAR uyarısını inceleyen Çakır’ın penaltı kararıyla turladı. Topun başına geçen Alex Telles hata yapmadı ve Porto 3-1’i bularak çeyrek finale yükseldi. Roma’da Cengiz Ünder sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Paris Saint Germain Manchester United ve Porto Roma canlı! UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu iki heyecan dolu karşılaşma ile devam ediyor. 5 Mart’ta Ajax ve Tottenham turu geçerken, bu gece de bu takımlara iki yeni ekip daha ekleniyor. Old Trafford’da 2-0 kazanarak büyük bir avantaj elde eden Paris Saint-Germain, Manchester United’ı konuk etti. Paris Saint-Germain savunması ve Buffon’un yaptığı hatalar pahalıya patladı ve Manchester United 3-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Romelu Lukaku, 2’de Kehrer’in 20’de ise Buffon’un hatasını değerlendirdi. 12’de Bernat’la tura tutunan PSG, 90+2’de yıkıldı. 90+2’de Kimpembe’nin eline çarpan top VAR uyarısıyla tespit edildi. 90+3’te beyaz noktadan topun başına geçen Rashford skoru 3-1’e getirdi ve Paris’i sessizliğe boğdu.

PORTO 117’DE VAR VE TELLES’LE GÜLDÜ!

İtalya’da 2-1’lik skorla galip gelen Roma ise, Cüneyt Çakır’ın görev aldığı maçta Porto deplasmanında sahadaydı. Cengiz Ünder’in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Porto, Roma’yı 3-1’le eleyerek çeyrek finale çıktı. Normal süresi 2-1 Porto’nun üstünlüğü ile geçilen maçın ikinci uzatma devresinde 117’de VAR uyarısı ile pozisyonu inceleyen Cüneyt Çakır beyaz noktayı gösterdi. Alex Telles beyaz noktadan topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1’e getirerek çeyrek finalin kapısını açtı.