Depremzedelere hakaretler yağdıran Fatih Yeresaçan Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni bir ülke kurmadığını iddia etti

Yayın tarihi: 18 Mart 2023 Cumartesi 11:56 am - Güncelleme: 18 Mart 2023 Cumartesi 11:56 am

Depremzedelerle dalga geçip hakaretler yağdıran Fatih Seresaçan isimli şahısın Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni bir ülke kurmadığını sadece isim değişikliği yaptığını iddia etti

Depremzedelere yaptığı hakaretler ve Mustafa Kemal Atatürk hakkında söyledikleriyle tepki çeken Fatih Yeresaçan isimli şahısın bir videosu daha ortaya çıktı. Yeresaçan, yeni videosunda Türkiye topraklarını düşman işgalinden kurtaran Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni bir ülke kurmadığını isim ve rejim değişikliği yaptığını söyleyerek Kurtuluş Savaşı’nda savaştığı ülkelerle iş birliği yaptığı iddiasında bulundu.

Depremzedelerin acısıyla dalga geçip hakaret yağdırdı!

“KEMALİZM UCUBEDİR”

“Kemalistlerin ve Kemal’in harcı değildir sıfırdan ülke kurmak” diyen Yeresaçan, “Sadece isim ve rejim değişikliği yaptı. Devlet yönetiminden islam rejimi gitti onun yerine laiklik geldi. Osmanlı Devleti ismi de Türkiye Cumhuriyeti olarak değişti. Boşuna dalavera sıkmayın. Kemalizm denilen safsata kısmen Fransa kısmen İtalya ve Rusya’dan alınmak suretiyle dış alemin bir değil birkaç bağlı olmak suretiyle diğerlerinden daha çok ve karmakarışık bir ucubedir. Dönme, masun ve Kemalist gürühun sakız gibi ağzında dolaşan ‘yobazlık’ kelimesi en çok kendilerine yakışmaktadır.
İnkılap yobazları kendilerinden başka farklı düşünenlere tahammül edemeyen Kemalist ve mason yobazlardır” dedi.