Deprem bölgesinde olan Mehmet Yalçınkaya’dan itiraf

Yayın tarihi: 28 Şubat 2023 Salı 2:31 pm - Güncelleme: 28 Şubat 2023 Salı 2:31 pm

Şef Mehmet Yalçınkaya, deprem bölgesinden ayrılmıyor. İlk günden bu yana depremzedelere yemek yapıp dağıtan Yalçınkaya içini döktü. Tansiyon hastası olan Yalçınkaya ilaçlarını içmediğini söyledi.

Depremin yaşadığı günden bu yana bölgeye gidip yemek dağıtan Mehmet Yalçınkaya, oradan dönmedi. Yaklaşık 2 haftadır depremzedelere yardım eden MasterChef’in ustası kendisi hakkında da bir itirafta bulundu.

MASTERCHEF MEHMET USTA HALA O BÖLGEDE

Şef Mehmet Yalçınkaya, Instagram hesabı üzerinden deprem bölgesini paylaşmaya devam ediyor. 11 ili etkileyen depremlerde ilk günden beri depremzedelere sıcak yemek verebilmek için çabalayan şef, bir paylaşım yaparak içini döktü.

HASTALIĞINI UNUTTU YARDIMA KOŞTU

Tansiyon hastası olduğu için ilaç kullandığını söyleyen Yalçınkaya, deprem bölgesine geldiğinden beri hiç ilaç almadığını söyledi.

BİR TAS ÇORBA DAĞITMAK İÇİNİ RAHATLATTI

Karar’da yer alan habere göre, insanlara bir tas çorba vermenin içini rahatlattığını kaydeden Yalçınkaya, “Burada iç huzurum yerine geldi. Geldim geleli tansiyon hapı kullanmıyorum. Bir kardeşimize bir tas çorba vermek içimin ferahlamasını sağlıyor” dedi.

Deprem bölgesindeki Mehmet Yalçınkaya yaşadıklarını anlattı